Τρίτη 07.12.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απόβαση Τρικαλινών στο “The Voice” – Μάγεψε η Δήμητρα Καλλιάρα – Πέρασε και ο Γιώργος Καραγιάννης

18.10.2021

Απόβαση… στο «The Voice of Greece» έκαναν τα Τρίκαλα με την εκπληκτική Δήμητρα Καλλιάρα να μαγεύει τους κριτές. Η Δήμητρα ανέβηκε στη σκηνή του the voice με το ”κανονάκι” της και ερμήνευσε το γνωστό παραδοσιακό τραγούδι ” Θαλασσάκι μου” εντυπωσιάζοντας και τους 4 κριτές που γυρίσαν τις καρέκλες δίνονταν ΄΄μάχη΄΄ μεταξύ τους για το ποιον τελικά θα επέλεγε η Δήμητρα για να πάει στην ομάδα του. Τελικά, πήγε με την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο Γιώργος Καραγιάννης

Στο «The Voice of Greece» εμφανίστηκε και ο τρικαλινός 25χρονος Γιώργος Καραγιάννης από την Κρήνη, ενθουσιάζοντας τον Σάκη Ρουβά. Το «The Voice of Greece», έδωσε φωνή στο όνειρο του 25χρονου Γιώργου, ο οποίος κατάγεται από μουσική οικογένεια, μιας και πατέρας του είναι ο γνωστός στην περιοχή μουσικός Απόστολος Καραγιάννης, διεκδικώντας μια θέση ανάμεσα στις καλύτερες φωνές της Ελλάδας.

Ο Γιώργος με λαϊκά ακούσματα, ερμήνευσε το κομμάτι “Τα σχοινιά σου” του Παντελίδη, κάνοντας μια από τις τέσσερις καρέκλες των κριτών και συγκεκριμένα του Σάκη Ρουβά να πατήσει το μαγικό κουμπί και να γυρίσει την καρέκλα του, δηλώνοντας ενθουσιασμένος από την φωνή του συντοπίτη μας.