Δευτέρα 27.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Έφυγε στα 52του ο Χρήστος Τσιανάκας

26.06.2019 /

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 52χρονος Χρήστος Τσιανάκας του Αντωνίου στη Γερμανία, όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια μαζί με τη σύζυγό του Ζωή.

Τα τελευταία δύο χρόνια πάλευε με ένα βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί και βρισκόταν στο στάδιο αποκατάστασης, όμως τις τελευταίες μέρες κάποια επιπλοκή, απροσδόκητα του στοίχισε τη ζωή.

Αφήνει πίσω του τη σύζυγο του  Ζωή Βακουφτσή και τις κόρες του Όλγα, Αντωνία και Βάσω.

Τον μικρότερό του αδερφό Βαγγέλη Τσιανάκα και τη νύφη του Κατερίνα Καλούσιου, όπου ζουν και εργάζονται και αυτοί στη Γερμανία, καθώς και τις ανιψιές του Όλγακαι Μαρία.

Σε μεγάλη θλίψη έχει πέσει με το άκουσμα του θανάτου του η μικρή κοινωνία του Βαλομανδρίου του δήμου Πύλης Τρικάλων, απ’ όπου η καταγωγή του εκλιπόντος, που δεν θέλει να πιστέψει τον χαμό του ιδιαίτερα αγαπητού προσώπου. Πάντα με το χαμόγελο, όταν ερχόταν για τις ολιγοήμερες διακοπές από την Γερμανία με την οικογένειά του, πολύ κοινωνικός και άριστος οικογενειάρχης.

Χρήστο, μας λείπεις ήδη και η απουσία σου θα είναι ιδιαίτερα αισθητή σε όλους μας. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στο μικρό μας το χωριό, όπου οι συγγενείς σου, οι φίλοι σου και όλοι οι συγχωριανοί σου, θα σε θυμούνται για πάντα με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου, καλό ταξίδι και καλό παράδεισο αδερφέ μου.  

Σημ. Η κηδεία λόγω των διαδικασιών θα γίνει σε λίγες μέρες στο Hassloch της Γερμανίας και την ακριβή ημερομηνία θα τη δημοσιεύσουμε εδώ.

Πηγή trikaola