Παρασκευή 17.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Βρέθηκαν τα χρήματα για την σορό του Νίκου Γιαννοτάκη

27.01.2020

Βρέθηκαν τελικά να χρήματα να επιστρέψει η σορός του άτυχου Νίκου Γιαννοτακη που έχασε τη ζωή του στη Γερμανία και ο γιος του δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τον κηδευσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Φήκη.

Σύμφωνα με ανάρτηση της ξαδέρφης του Μάνης Γιαννοτακη: “Τελικά εμείς οι Έλληνες έχουμε ψυχή και ανθρωπιά!!! Όταν χρειάζεται γινόμαστε ένα και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο!!!

Μετά από επικοινωνία που είχα με τον ανηψιό μου και γιό του αδικοχαμένου μου ξαδέρφου Νίκο Γιαννοτάκη, μου ζητήθηκε από το παιδί να ευχαριστήσω δημόσια όλους εσάς που συμβάλετε άμεσα με την βοήθειά σας ξεπερνώντας τα τεράστια εμπόδια που προέκυψαν, να έρθει τις επόμενες μέρες η σορός του πατέρα τους στην ιδιαίτερη πατρίδα του και να ταφεί. Ένα μεγάλο λοιπόν ευχαριστώ στους φίλους, στους συγγενείς, στους τρικαλινους, στους συγχωριανούς είτε βρίσκονται στο χωριό είτε στο εξωτερικό στα Μ.Μ.Ε. των Τρικάλων: trikaladay, trikalaola, n-takosnews, trikalaview, trikalanews, trikakavoice, trikalafocus, trikalain , trikkipress, trikalaidees, pylinews, energospolitis, tv10 όπως επίσης και το ράδιο ζυγός και την εκπομπή του Αργυρουσης Κωστας και George Papageorgopoulos που ανέδειξαν το πρόβλημα και λύθηκε έγκαιρα.”