Παρασκευή 15.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τεράστια ανατροπή στο θάνατο της 16χρονης – Σήμερα η κηδεία

17.07.2020

Τεράστια ανατροπή παίρνει η υπόθεση της 16χρονης Μαρίας, αφού από το κάδρο των υπόπτων όσον αφορά στον θάνατό της βγαίνει ο αστυνομικός ενώ από ώρα σε ώρα αναμένεται να ξεκινήσει και η διαδικασία της νεκροψίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός που συναντήθηκε μαζί της, πήγε στον Προφήτη Ηλία, την επέστρεψε στο σπίτι στις 03:15, γεγονός που έχει καταγραφεί σε βίντεο κάμερας καταστήματος και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι όπου μένει η αδερφή του, μιας και ο ίδιος δεν υπηρετεί στα Τρίκαλα.

Από εκείνο το σημείο και μετά όλα… περιπλέκονται και η αστυνομία φαίνεται να επικεντρώνει την προσοχή της σε άλλα δύο άτομα του περιβάλλοντος όπου συναναστρεφόταν η άτυχη κοπέλα… με πιθανές μεγάλες εκπλήξεις.

Μάλιστα καλά πληροφορημένες πηγές λένε στον «Ε.Π.», πως ακόμη και αυτοκτονία να είναι, κάποιος την ώθησε σε αυτή…

Η αστυνομία που έχει στα χέρια της ένα απίστευτα μεγάλο υλικό από τις κάμερες, προσπαθεί καρέ – καρέ να χαρτογραφήσει την πορεία της Μαρίας, από την ώρα που την άφησε στο σπίτι της ο αστυνομικός.

Η Κηδεία

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας ΜΑΡΙΑΣ ΡΟΛΑΝΤ ΧΥΣΕΝΙ θα γίνει σήμερα την Παρασκευή 17-7-2020 και ώρα 6.30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων…

Παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους να προσέλθουν και συνοδεύσουν την εκφορά της.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ: Ρολάντ και Βαλμπόνα Χυσένι

ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ: Μαρκελιάν Χυσένι, Ντανιέλ Χυσένι, Χριστίνα Χυσένι

ΟΙ ΘΕΙΟΙ, ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ, ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Σημ.: 1) Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας
Τρικάλων, την Παρασκευή 17-7-2020 και ώρα 6.00 μ.μ.

2) Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του
1ου Νεκροταφείου Τρικάλων.