Κυριακή 03.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Λεύκωμα και… κοπή πίτας από το ΤΕΕ

02.03.2020

Στην παρουσίαση λευκώματος με την ιστορία του ΤΕΕ και παράλληλα στην κοπή της πίτα, προχωρά μεθαύριο Τετάρτη η Ν.Ε. Τρικάλων.

Σύμφωνα με σχετική πρόσκληση: Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος το 2020 συμπληρώνει εβδομήντα χρόνια αδιάλειπτης δραστηριότητας και αποφάσισε να αναδείξει την επέτειο αυτή με την έκδοση ενός επετειακού λευκώματος, που καλύπτει λεπτομερώς, με αρχειακό υλικό, την ιστορική του διαδρομή από το 1950 έως σήμερα. Πρόκειται για μια πρώτη καταγραφή του ρόλου που διαδραμάτισε το ΤΕΕ και οι άνθρωποι που το διοίκησαν και το στελέχωσαν την περίοδο αυτή, εκφράζοντας το συλλογικό γίγνεσθαι των χιλιάδων μηχανικών που συνέβαλαν στην οικονομική και τεχνολογική ανάπτυξη της περιοχής.

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του λευκώματος που θα γίνει στα Τρίκαλα, την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020, ώρα 20.00, στο Κέντρο Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη (Βενιζέλου και Καρδίτσης, Τρίκαλα). Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, στο καφέ του Μουσείου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων για τη νέα χρονιά.

[fbcomments]