Κυριακή 23.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πίτα με… αισιοδοξία για τους Τρικαλινούς μηχανικούς

03.03.2017

Με την ευχή η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη, έκοψαν απόψε την πίτα τους οι μηχανικοί του ΤΕΕ Τρικάλων στον «Μανδραγόρα».

«Θα ήθελα την σημερινή ημέρα να σας πω ευχάριστα πράγματα, όμως για τον κλάδο μας δεν υπάρχουν», τόνισε κατά την κοπή της πίτας των μηχανικών ο Πρόεδρους της Ν.Ε. Τρικάλων του ΤΕΕ Νίκος Λύχος που κάλεσε τα μέλη να βρίσκονται σε εγρήγορση και να πλαισιώσουν όλες τις επιτροπές της Ν.Ε.

Την ενίσχυση του κλάδου των μηχανικών στο βαθμό που είναι εφικτό ζήτησε τόσο από τον δήμαρχο όσο και από τον κ. Μπάρδα ως εκπρόσωπο της Περιφέρειας, ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Μητσιούλης, ενώ εκθείασε τον Κώστα Παπαστεργίου για όσα προσέφερε στη Ν.Ε. του ΤΕΕ όλα αυτά τα χρόνια.

Για την εμπειρία που έχει σωρευτεί όλα αυτά τα χρόνια στους μηχανικούς και πρέπει να διαχυθεί και σε άλλους τομείς, ενώ παράλληλα είπε πως είναι πλέον αναγκαίος ο συνεργατισμός, μίλησε η Νικολέτα Σαλιάχη.

Το γεγονός της μεγάλης συμμετοχής νέων μηχανικών στην κοπή της πίτας επισήμανε ο πρόεδρος της κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας Βασίλης Τσιώνας, που αναφέρθηκε σε ζητήματα που αφορούν της μηχανικούς μεταξύ αυτών και η ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων με την αξιοποίηση όσων περισσότερων κονδυλίων για έργα, τόνισε στον χαιρετισμό του ο Ντίνος Μπάρδας.

Στην συνεργασία που υπάρχει και στο έργο που έχει παραχθεί από τους μηχανικούς στάθηκε ο δήμαρχος Τρικκαίων, ζητώντας όμως μεγαλύτερη προσπάθεια.

Τέλος ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Κεντροδυτικής Θεσσαλίας Νίκος Παπαγεωργίου, στάθηκε στα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο όπως αυτό του ΤΣΜΕΔΕ.