Σάββατο 31.10.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αποχαιρετά τον… δήμο ο Τάσος Κατσιάνης

05.04.2019

Με μια ανακοίνωση του στο facebook ο Τάσος Κατσιάνης κάνει γνωστό ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές:

Πίστευα πάντοτε ότι δυο θητείες είναι αρκετές για οποιαδήποτε αξίωμα. Προλαβαίνεις να κανεις όλα όσα οραματίζεσαι,όλα όσα σου επιτρέψουν και οι συνθήκες πολλές φορές.
Η πολιτική για εμένα είναι διάθεση προσφοράς πάνω από όλα και όχι επάγγελμα. Είναι να δίνεσαι ολόψυχα σε αυτό που πιστεύεις ότι θα πάει την κοινωνία μπροστά.
Πολιτική είναι να μην κοιμάσαι το βράδυ από το πάθος για αυτό που κανεις.
Εκλέχτηκα για πρώτη φορά όταν τα πάντα κατέρρεαν στην χώρα το 2010 και αυτό με πείσμωσε περισσότερο για να προσπαθώ στα θέματα που διαχειριστικα ως δημοτικός σύμβουλος,προεδρος οργανισμου,αντιδήμαρχος και α/προεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
Δεν ονειρεύομαι την ζωή μου στην πρώτη σειρά των καθισμάτων,σε θέσεις επισήμων και δεν με αφορούν τα όποια προνόμια.
Δέκα χρόνια σχεδόν μετά και αφού επανεκλεχθηκα στις εκλογές του 2014,παραμένοντας πιστός στα πιστεύω μου ενημερώνω όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.
Χρωστώ στην κοινωνία και δεν μου χρωστά κανεις τίποτα.
Ευχαριστώ όλους/ες με πίστεψαν,στάθηκαν δίπλα μου και με στήριξαν,υπήρξα σκληρός ενίοτε αλλά όχι άδικος εκτιμώ,ευχαριστώ για το όμορφο ταξίδι που κάναμε μαζί.
Άλλωστε αν δεν γίνουμε εμείς οι ίδιοι η αλλαγή που ζητάμε τότε ποιος…;