Τρίτη 09.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με την Ρένα Δούρου η συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ

29.01.2020

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων υποδέχεται το 2020 με μια ανοιχτή εκδήλωση-συνεστίαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30, στο κέντρο “ΤΖΑΚΙ” στον Παλαιόπυργο.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα μιλήσει για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τα νέα διακυβεύματα που έχει να αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Ρένα Δούρου.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που έχει προγραμματίσει η Νομαρχιακή Επιτροπή για την συνεχή και αδιάλειπτη επαφή των μελών και των φίλων του κόμματος τόσο για τις εσωκομματικές διεργασίες όσο και για τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας. Ιδίως, το διάστημα αυτό, όπου αρχίζουν να πέφτουν οι μάσκες της κυβέρνησης και να αναδεικνύεται το σκληρό νεοφιλελεύθερο πρόγραμμά της, στηριγμένο σε παρωχημένες αντιαναπτυξιακές λογικές και συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους, είναι σημαντικό για όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να είμαστε σε επαγρύπνηση και με διάλογο να οργανώνουμε και να σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα για τον τόπο.

Στον δρόμο, λοιπόν, προς το συνέδριο, ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων θα συνεχίσει να απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και κοινής δράσης σε όλους εκείνους τους πολίτες που συμμερίζονται τις ίδιες αγωνίες για δίκαιη ανάπτυξη, κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΛΩΝ