Κυριακή 27.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μασάζ… Σκορίνη σε μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

18.12.2017

Μασάζ…. στα στελέχη και τα μέλη του κόμματος φαίνεται πως επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού στο επόμενο διάστημα καλείται να εφαρμόσει μέτρα όπως αυτό των πλειστηριασμών που ξεσηκώνει την αντίδραση πολλών βουλευτών  του κόμματος.

Κάτι ανάλογο επιχειρήθηκε και χθες το πρωί, με αρκετή καθυστέρηση βέβαια στην ώρα, με ομιλητή τον Νίκο Σκορίνη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στα λιγοστά για κυβερνών κόμμα μέλη του, που παραβρέθηκαν.

Ο κ. Σκορίνης αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της κυβέρνησης στα τρία χρόνια που έχουν σχεδόν περάσει, λέγοντας πως οι στόχοι ήταν ουσιαστικά δύο. Η έξοδος από τα μνημόνια, κάτι που θα επιτευχθεί το Καλοκαίρι και δεύτερον η ενίσχυση όλων εκείνων των συμπολιτών που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, κάτι που έχει γίνει με μια σειρά μέτρων.

Επίσης ο Ν. Σκορίνης έκανε λόγο για την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου που θα πάει την Ελλάδα στην επόμενη μέρα των μνημονίων αλλά και που θα είναι βασισμένο στις πραγματικές ανάγκες της κάθε περιοχής, αφού η καταγραφή τους έγινε από τα κατά τόπους αναπτυξιακά συνέδρια που πραγματοποίησε η κυβέρνηση.