Δευτέρα 26.10.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ: Περνάνε γενιές δεκατέσσερις τον Σακη Παπαδόπουλο

11.04.2020

Γενιές δεκατέσσερις περνάνε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σακη Παπαδόπουλο οι μέχρι πριν λίγο καιρό υποστηρικτές, για τις δηλώσεις που έκανε σε βάρος του πρώην διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτρη Παρθένη. Με γλώσσα κάτι παραπάνω από σκληρή  Η κ. Σταυρούλα Κόσσυβα, η κ. Σοφία Τσέλιου και ο κ. Γιάννης Κεμανίδης και με φράσεις όπως «Λυπάμαι που με εκπροσωπείτε», «Εμείς στο νοσοκομείο που στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ… στηρίζουμε Αλέξη Τσίπρα εσάς ούτε που σας βλέπουμε….!!Κάνετε κακό στο ΣΥΡΙΖΑ και αν έχετε λίγο ντροπή και αίσθημα έστω και αργά να κοιτάξετε να φύγετε με το κεφάλι ψηλά….!!!», επιτίθενται στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Σταυρούλα Κόσσυβα

κ Σάκη .Παπαδοπουλε..
Εγώ ξέρετε γιατί λυπάμαι?

Λυπάμαι για την απουσία σας. Όλο το προηγούμενο διάστημα σε ότι αφορά το νοσοκομείο μας..οργανισμός…ψυχιατρική κλινική..ογκολογους.προσληψεις γιστρων….και πολλά άλλα..που αφορούσαν την λειτουργία του.
Λυπάμαι για το γεγονός ότι η παρουσία σας υπήρχε μόνο σε κοινωνικές εκδηλώσεις του νοσοκομείου..
Λυπάμαι για το γεγονός ότι με τον ερχομό του Παρθένη..του συστησατε συναδέλφους αριστερούς δήθεν..ως συμβουλατορες…οι οποίοι το μόνο που ήθελαν ήταν να τιμωρήσουν τους κατά φαντασίαν εχθρούς τους..και που με το εκλογικό αποτέλεσμα .πήδησαν σε άλλο καράβι..την άλλη στιγμή..
Λυπάμαι..για το γεγονός να λειτουργείτε μόνο όταν κάτι σας αποφέρει προσωπικό όφελος..
Λυπάμαι που βοήθησα στην διαδικασία εκλογής..
Λυπάμαι που σας υπερασπιστηκα ορισμένες φορές.
Λυπάμαι που δεν άκουσα την διαίσθησή μου..
Λυπάμαι που όταν παίρνατε στήριξη..δεν σας πειραζε ο “εκρηκτικός χαρακτήρας” και καλά κάποιου..που όταν σας βολευει τον επικαλειστε
Λυπάμαι που με εκπροσωπείτε.
Χαίρομαι όμως..γιατί οι επιλογές μου..αφορούν ανθρώπους..που μου έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή ποιοι είναι..χωρίς να υποκρίνονται..αντίθετα από σας..
Μια απλή πολίτης..που ζει χρόνια τον χώρο της υγείας..

Η κ. Σοφία Τσέλιου

Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα!!!!!!!….. θα μπορούσε να πει και ο Παρθένης για σας κ.Σάκη Παπαδόπουλε …και ξέρετε γιατί;;;;Γιατί σήμερα είστε βουλευτής από τους ψηφοφόρους του νοσοκομείου..!!!….από αυτούς που πλήρωσαν και από την τσέπη τους ακόμη για να σας κάνουν εκδήλωση υγείας προεκλογικά στο τζαμί.. για να καρπωθείτε ψήφους …(.κι όλο αυτό έγινε με πρωτοβουλία του Παρθένη….)…Μπράβο για το ευχαριστώ Σας…Η αχαριστία στο μεγαλείο της…!! Μετά τις εκλογές που παρόλο δεν μιλάγατε (όπως λέτε εσείς..) θελήσατε να τον βοηθήσετε…!!!. Τί λέτε;;; Πού τα λέτε …;;;;;;;….Φυσικά μιλάγατε …λίγες μέρες μετά τις εκλογές , μας κεράσατε καφέ στο φρούριο…προς ένδειξη ευχαρίστησης για την νίκη σας στις εκλογές… .(Στο καφέ αυτόν παρευρισκόμουν και εγώ παρόλο που δεν σας ψήφισα προσωπικά….και επίσης δεν συμμετείχα στην εκδήλωση στο τζαμί…..υπάρχουν φωτογραφίες..μπορώ να σας τις αποστείλω να σας θυμίσω την ημέρα αυτή…).Σήμερα λοιπόν μιλάτε για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα ..5 χρόνια μετά …Κρίμα που αργήσαμε τόσο πολύ να τον δείτε ….!!..κι μη μου πείτε ότι δεν είχατε ενημερωθεί..;;;;..από τον πρώτο μήνα το γνωρίζατε…Αλλά τότε σας εξυπηρετούσε ο χαρακτήρας του … αυτόν τον χαρακτήρα τουλάχιστον ο Παρθένης δεν τον έκρυψε ποτέ του…!!..αααα ο Παρθένης ήταν επιλογή σας….Μια επιλογή που στο νοσοκομείο έστω και” τοίχια “….άφησε κάτι….!!!.Σίγουρα δεν άφησε ερείπια ….!!..αυτό του το αναγνωρίζουν εχθροί Και φίλοι του, αλλά πάνω από όλους μας οι Τρικαλινοί πολίτες …!!!…..εσείς να κοιτάξτε το δικό σας έργο και αφήστε των άλλων!!!!
Προχθές οι πικρίες βγήκαν στον Παρθένη…σε ΣΑΣ έπρεπε να βγούνε !!!…Η μετακίνηση της διευθύντριας της νοσηλευτικής Υπηρεσίας ήταν πρωτίστως δική σας ευθύνη… και των ανθρώπων σας που υποδείξατε τον Παρθένη όταν ήρθε και μετά την κάναν με ελαφρά πηδηματάκια ..οφείλατε να την σταματήστε…..μπορούσατε …Αλλά δεν το κάνατε….!!!..όπως δεν κάνατε και πολλά άλλα….Όπως π.χ να ακούσετε τους συνάδελφους γιατρούς τότε στις συναντήσεις σας στο Ananti City Resort ….(τις ξεχάσατε.;;….υπάρχουν κάποιοι που τις θυμούνται αν θέλετε ονόματα να σας τα πω κι ας με διαψεύσουν…).Προσοχή στις στραβοτιμονιές αγαπητέ μου…τελευταία χάσατε τον προσανατολισμό σας …εσείς βάλατε πλώρη για τη ΝΔ και αυτό είναι ξεκάθαρο με την θεσή σας που πήρατε στη βουλή για τη
υπόθεση Novartis …..Να πάτε στο καλό …!!!!!!..
Εμείς στο νοσοκομείο που στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ… στηρίζουμε Αλέξη Τσίπρα εσάς ούτε που σας βλέπουμε….!!Κάνετε κακό στο ΣΥΡΙΖΑ και αν έχετε λίγο ντροπή και αίσθημα έστω και αργά να κοιτάξετε να φύγετε με το κεφάλι ψηλά….!!!Πραγματικά λυπάμαι…. !!Καλές γιορτές κ.Παπαδόπουλε και Καλή ανάσταση ψυχή και συνείδησης……!!!!

Ο Γιάννης Κεμανίδης

Τόση “καλοσύνη” και “μεγαλοσύνη”…δεν αντέχεται!
Πότε πρόλαβες να αξιολογήσεις το “έργο” του νέου Διοικητή και “…η εικόνα που έχεις γι αυτόν είναι άριστη…”, επειδή “…δεν έχεις ακούσει κακή κουβέντα από κανέναν…”. Επιστημονικός τρόπος αξιολόγησης έργου! Κι εκεί που περιμέναμε να εκφράσετε όλοι την αλληλεγγύη σας στον Παρθένη για την τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκε, μπροστά, (δυστυχώς), στο μικρό του παιδί, “…Αναγνωρίζω με αυτογνωσία το λάθος μου να στηρίξω τον κ. Παρθένη…”! Κι αυτός, ο έρμος, που σε στήριξε με πάθος στις εκλογές… Δεν τον άκουσα να μετανιώνει γι αυτό. Πολλή “καλοσύνη” …προς “εναντίους”!