Παρασκευή 05.06.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Οργανώνεται για τον δήμο Τρικκαίων ο ΣΥΡΙΖΑ

03.04.2017

Δυναμικά και στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσον αφορά στα δρώμενα στον δήμο Τρικκαίων είναι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ. Χθες το πρωί σε σύσκεψη της διευρυμένης Ν.Ε. που πραγματοποιήθηκε αποφασίστηκε να εμπλουτιστεί το τμήμα της Τ.Α. και να προστεθούν σε αυτό άλλα 15 άτομα. Μεταξύ των ονομάτων σύμφωνα με πληροφορίες είναι αυτά του Ευαγγελόπουλου, του Παρθένη, του Μπουλογιώργου, αλλά και άλλων στελεχών που έχουν κατά το παρελθόν εμπλακεί με τα κοινά σε δημοτικό επίπεδο.

Όμως η συζήτηση δεν εξαντλήθηκε σε αυτό το θέμα, αφού καταρτίστηκε το πλάνο του μήνα που διανύουμε όσον αφορά τις επισκέψεις υπουργών στο νομό.

Μάλιστα αυτό που θα απασχολήσει τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα είναι η επίσκεψη του Υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη που είναι επιφορτισμένος και με ένα κομμάτι του μεταναστευτικού. Προς αυτή την κατεύθυνση έχει προγραμματιστεί τις αρχές του μήνα να υπάρξει ευρεία ανοιχτή σύσκεψη με τους κατοίκους και τους φορείς της Καλαμπάκας για θέματα που αφορούν την περιοχή, προφανώς ως αντιστάθμισμα στο νέο hot spot κλειστού τύπου που πάει να δημιουργηθεί στην περιοχή της Καλαμπάκας και για το οποιο κάτοικοι και δημοτική αρχή αντιδρούν. Επίσης στα Τρίκαλα αναμένεται και ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Χ.Κ.