Δευτέρα 13.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ

05.11.2019

Στην αντεπίθεση περνά η συντονιστική επιτροπή του Τμήματος Υγειάς ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων που σηκώνει το γάντι και όχι απλά βάλλει έμεσσα κατά της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικαλων, αλλά την προκαλεί κιόλας, λέγοντας πως θα συνεχίσει να υπάρχει… με σκοπό την ενίσχυση του με νέα μέλη.

Η Κόντρα παίρνει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις και πολλοί θέλουν πίσω από αυτή να είναι συγκεκριμένα πρόσωπα που μέχρι τώρα τύγχαναν της προστασίας του κόμματος… και του ενός εκ των τριών βουλευτών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το τμήμα υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων λειτουργεί με δράσεις και παρεμβάσεις όπου και όταν απαιτείται στον χώρο της υγείας … δεν έχει ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ….. δρα μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες …  λαμβάνονται αποφάσεις από τα ενεργά μέλη του. Υφίσταται ψηφισμένη τριμελής συντονιστική επιτροπή, η οποία έχει αναλάβει ρόλο ενημέρωσης των αρμοδίων οργάνων για τις δραστηριότητες του τμήματος. Το τμήμα υγείας είναι παρόν στις εξελίξεις του χώρου … και θα συνεχίσει να υφίσταται με σκοπό την ενίσχυση του με νέα μέλη που θέλουν να συμμετάσχουν στην προάσπιση του χώρου της υγείας…

Η συντονιστική επιτροπή

του Τμήματος Υγειάς ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Γκαγκαμάνου Σούλα