Σάββατο 10.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Έπεσε γκρίνια στους υποψηφίους του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ

22.11.2022

Στο στόχαστρο… έχουν μπει οι επικεφαλείς της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα Σταύρος Νταούλας και Χρήστος Μπάτζιος… ενώ αρκετή γκρίνια τρώνε και οι δύο πρώην βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης… για τον τρόπο πολιτεύεσθαι, αφού τα παράπονα είναι πάρα πολλά.
Ξαφνικά εκεί που ο ΣΥΡΙΖΑ στις περασμένες και προπερασμένες εκλογές διακήρυττε πως είναι ένα αριστερό και συλλογικό κόμμα και εν μέρει έπραττε έτσι, όπου όλοι μαζί οι υποψήφιοι πήγαιναν στις περιοδείες στο νομό, φέτος διαπίστωσαν πως είναι ένα αστικό κόμμα και αρχικά πήραν άδεια για… πυρ κατά βούληση.
Η κατάσταση άρχισε να ξεχειλώνει με τα δελτία τύπου των… εν δυνάμη υποψηφίων βουλευτών που κατέκλισαν τα σάιτ (στην συντριπτική πλειοψηφία δεν χρειάζονται και χρήματα εκεί, αφού και σκουπίδια να τους στείλεις θα τα δημοσιεύσουν), γεγονός που άρχισε να ξινίζει τους παλιούς που δεν μπορούσαν… να παρακολουθήσουν τους νέους σε αυτό το… επικοινωνιακό παιχνίδι.
Τότε οι πληροφορίες θέλουν να τους κάλεσε το «κονκλάβιο» να τους “τραβήξει τ αυτιά” ώστε να μην περιπλανώνται πλέον ανά το νομό μόνοι τους (μην χαθεί και κανένας), και μάλιστα οι «ρουφιάνοι» θέλουν ο γραμματέας να έστειλε και φιρμάνι ( τύπου εντέλεστε!!! στις οργανώσεις.
Αρχισε η φαγωμάρα…
Στη συνάντηση που είχε ως αντικείμενο να τεθούν περιορισμοί στους εν δυνάμει υποψηφίους που εδώ και αρκετό καιρό περιοδεύουν σε φορείς και χωριά να μην υπογράφουν ως… εν δυνάμει υποψήφιοι, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση κάποιων και ζήτησαν να σταματήσουν να το κάνουν και οι πρώην βουλευτές… και να μην υπογράφουν ως τέτοιοι…
Όμως πριν ο αλέκτωρ λαλίσει τρις ο πρώην βουλευτής Χρήστος Σιμορέλης περιόδευσε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου είχε συνάντηση με το διοικητή του ιδρύματος αλλά και την ΟΜ Νοσοκομείο όπου συναντήθηκε με μέλη του συντονιστικού και φυσικά οι φωτογραφίες του κυκλοφόρησαν παντού… κάτι που εξόργισε ορισμένους.
Το ερώτημα βέβαια που θέτουν τα παλαιότερα στελέχη που έζησαν όλες τις καταστάσεις μέχρι σήμερα: Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να γυρίσει πίσω και να γίνει και πάλι μια παρέα;
Η απάντηση έχει δοθεί από τον ίδιο τον αρχηγό του κόμματος τον Αλέξη Τσίπρα που έκανε ένα μεγάλο άνοιγμα προς το ΠΑΣΟΚ, στελέχη του οποίου μάλιστα έχει δίπλα του.
Είναι αδιανόητο αν θέλει πραγματικά να έχει ελπίδες επανάκαμψης στην εξουσία να λειτουργεί με την λογική του 3%.
Το γκάλοπ
Στο μεταξύ σάλος έχει ξεσπάσει με… γκάλοπ το οποίο υποτίθεται πως έχει διεξάγει η prorata αλλά κανείς μέχρι τώρα δεν το έχει δει, παρόλα αυτά οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Σύμφωνα με αυτές… οι δύο πρώην βουλευτές πάνε καλά, με τρίτη επίσης γυναίκα… Αυτό έφτανε να πυροδοτήσει μια σειρά δημοσιευμάτων σε σάιτ… (ανάλογα σε ποιο ο καθένας έχει κεράσει μελομακάρονο λόγω ημερών), που βγάζουν αναλόγως πρώτους… όλους τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου.