Παρασκευή 28.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σκορίνης: Δίνουμε την μάχη και θα την κερδίσουμε

10.03.2017

Αισιόδοξος πως η κυβέρνηση θα βγει κερδισμένη από την μάχη που δίνει, δήλωσε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Σκορίνης, προσπάθησε να μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί για την πορεία της αξιολόγησης, μιλώντας απόψε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του κόμματος. Η εκδήλωση έγινε παρουσία μελών και στελεχών του κόμματος, αλλά και πολλών Τρικαλινών πολιτών, με το μέλος της Π.Γ. να τοποθετείται πάνω σε μια σειρά από ζητήματα, όπως οι πολιτικές εξελίξεις, η πορεία της αξιολόγησης, η αναπτυξιακή προοπτική της χώρας, αλλά και οι μεταρρυθμίσεις του πολιτικού συστήματος.

Όπως είπε «ο κόσμος υποφέρει και έχει δυσκολία να κατανοήσει τι συμβαίνει στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, αντιλαμβάνεται ότι προσπαθούμε και δίνουμε μάχη, αλλά ο συσχετισμός των δυνάμεων έχει επιφέρει προβλήματα» και τόνισε με έμφαση ότι «αυτή η Κυβέρνηση παλεύει και δίνει τη μάχη για τους πολλούς και όχι για τους λίγους».

«Τον επόμενο μήνα θα κάνουμε τα 13 περιφερειακά συνέδρια, ώστε να χαράξουμε μια δίκαιη ανάπτυξη που θα διαχέετε στην κοινωνία και θα είναι ανάπτυξη για όλους» τόνισε.

Ε. Κ.