Τετάρτη 27.05.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σε εγρήγορση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Ευρεία σύσκεψη αύριο

10.09.2016

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τους βουλευτές του Νομού και στελέχη της Ν.Ε. Τρικάλων επισκέφτηκε από το πρωί όλες τις πληγείσες περιοχές του Νομού με στόχο την άμεση κινητοποίηση όλων των αρμοδίων φορέων για την προστασία των πολιτών και των περιουσιών. Στο πλαίσιο αυτό διενεργήθηκαν επιτόπιες επισκέψεις στα χωριά των Δήμων Τρικάλων, Καλαμπάκας και Πύλης τα οποία επλήγησαν από την χθεσινή κακοκαιρία.

Να σημειώσουμε πως και χθες το βράδυ οι βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, επιχείρησαν να είναι στις περιοχές που επλήγησαν, αλλά λόγω της κακοκαιρίας που εξελισσόταν, κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τη Διάβα.

Όπως τόνισαν οι βουλευτές, τίθεται σε απόλυτη εγρήγορση ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας και ταυτόχρονα κηρύσσονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι πληγείσες περιοχές. Η καταγραφή των ζημιών και η αποκατάσταση των πληγέντων ξεκινάει άμεσα, ενώ αύριο Κυριακή προγραμματίζεται διευρυμένη σύσκεψη συντονισμού στο Δημαρχείο Καλαμπάκας, με την παρουσία των τεσσάρων δημάρχων του Νομού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Όλοι οι συναρμόδιοι φορείς θα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό των πολιτών για την αντιμετώπιση όσων προβλημάτων προέκυψαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.