Τρίτη 19.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ σε ΤΕΦΑΑ και τμήμα Διαιτολογίας

26.10.2019

Την Παρασκευή  25 Οκτωβρίου, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων  αποτελούμενο από τον βουλευτή του κόμματος,   Σάκη Παπαδόπουλο και τα στελέχη του κόμματος , Χρήστο Σιμορέλη, Παναγιώτα Δριτσέλη και Θανάση Μπουλογεώργο,  επισκέφθηκαν  τη ΣΕΦΑΑ Τρικάλων  και το  νεοϊδρυθέν  τμήμα της  Διαιτολογίας   του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τους προέδρους των σχολών και την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, έγινε σαφές ότι  η αναβάθμιση του πανεπιστημιακού πόλου των Τρικάλων είναι πλέον γεγονός  με την ίδρυση και της δεύτερης πανεπιστημιακής σχολής στο Νομό μας,  και   αποφασίστηκε από κοινού ο οδικός  χάρτης  που πρέπει να ακολουθήσουμε, έτσι ώστε η αναβάθμιση  της τριτοβάθμιας  εκπαίδευσης  για την πόλη μας να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Ωστόσο, θα πρέπει να τονιστεί ότι η νέα Πανεπιστημιακή Σχολή θα πρέπει να γίνει υπόθεση όλων των θεσμικών φορέων του Νομού,  προκειμένου να στηριχθεί και να ενισχυθεί το ακαδημαικό και επιστημονικό της έργο. Τέλος, καλούμε το Υπουργείο Παιδείας να ενσκύψει πάνω στα νέα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και να τα βοηθήσει με κάθε μέσο να επιτελέσουν τον σκοπό τους.

Γραφείο Τυπου ΣΥΡΙΖΑ