Δευτέρα 13.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σε προσλήψεις προχωρά η Συνεταιριστική Τράπεζα

11.10.2018

Την ώρα που οι θεσμικές τράπεζες αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας όχι μόνο αναπτύσσεται, αλλά προσλαμβάνει και προσωπικό. Μάλιστα το ένα άτομο που θα προσλάβει στο νομό Τρικάλων, αφορά στο υποκατάστημα του δήμου Πύλης… όπου αν ισχύσουν τα όσα ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο περί κλεισίματος κι άλλου υποκαταστήματος θεσμικής Τράπεζας, η Συνεταιριστική θα μείνει η μόνη τράπεζα να στηρίζει την τοπική αγορά.

Η προκύρηξη

Α. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας ιδρύθηκε το 1994 με στόχο τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της τοπικής αποταμίευσης, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των επαγγελματιών, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και των οργανισμών της Τοπικής Περιφερειακής Ανάπτυξης. Η θερμή αποδοχή της από τις τοπικές κοινωνίες έχει οδηγήσει σε υψηλό ρυθμό ανάπτυξης των εργασιών. Για το λόγο αυτό η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας προτίθεται να προσλάβει Οικονομικούς Υπαλλήλους (Ταμειολογιστές) για να καλύψει τις ανάγκες της στις Περιφερειακές Ενότητες Τρικάλων (δύο θέσεις εκ των οποίων η μια τουλάχιστον θα καλυφθεί από το Δήμο Πύλης), Λάρισας (δύο θέσεις εκ των οποίων η μία τουλάχιστον θα καλυφθεί από το Δήμο Ελασσόνας) και Μαγνησίας (δύο θέσεις εκ των οποίον η μία τουλάχιστον θα καλυφθεί από το Δήμο Σκιάθου).

Απαραίτητα προσόντα υποψηφίων:

  • Πτυχίο ΤΕΙ Οικονομικής Κατεύθυνσης ως κάτωθι πίνακας σχολών (Πίνακας 1)
  • Πτυχίο Αγγλικής γλώσσας (άριστη γνώση Γ2/C2, πολύ καλή Γ1/C1, καλή γνώση Β2)
  • Γνώση χρήσης Η/Υ.
  • Επιθυμητή εμπειρία σε τραπεζικές εργασίες

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας προσφέρει δυνατότητες εξέλιξης σε ένα νέο, δυναμικό και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο οργανισμό, ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να συμβάλετε στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν σχετικές αιτήσεις, μέχρι 19/10/2018, στα Γραφεία της Διοίκησης (Κονδύλη 61-63, 42132, Τρίκαλα, 2ος όροφος). Αναλυτικά οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα έντυπα συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.bankofthessaly.gr