Σάββατο 28.05.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Βράβευση του πρύτανη του ΑΠΘ Ν. Παπαϊωάννου σε συνέδριο στα Τρίκαλα

28.06.2021

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο της Ελληνικής εταιρείας κοινωνικής παιδιατρική και προαγωγής υγείας με τιμώμενο πρόσωπο τον εξαιρετικό, δικό μας Νίκο Παπαϊωάννου, Πρύτανη του ΑΠΘ ο οποίος βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο μας. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία για την επιλογή των Τρικάλων και του Μουσείου Τσιτσάνη για την διεξαγωγή της υβριδικής αυτής ημερίδας.

Ο ίδιος με ανάρτησή του τονίζει:

«Κάθε επίσκεψη στην ιδιαίτερη πατρίδα μου συνιστά για μένα μεγάλη χαρά. Η χθεσινή αποτελούσε και ξεχωριστή τιμή, ενώ έκρυβε και συγκίνηση, καθώς πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της εκφώνησης της κεντρικής ομιλίας με τίτλο «Η Ελλάδα της πρωτοπορίας. 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση» στο συνέδριο που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας στο Κέντρο Έρευνας-Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα, με θέμα «Από τον Καποδίστρια έως σήμερα με το βλέμμα στο μέλλον: 200 χρόνια μέριμνα για το παιδί».

Με αφορμή τη συμπλήρωση διακοσίων ετών από την Ελληνική Επανάσταση, η φετινή χρονιά είναι κατά τι διαφορετική, διότι, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η Ιστορία έρχεται στο προσκήνιο της δημόσιας συζήτησης.

Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Εταιρία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας (SOCPED) για την πρόσκληση, καθώς και όλες/όλους όσες/όσοι συνέβαλαν για τη διοργάνωση αυτού του εξαιρετικά ενδιαφέροντος συνεδρίου. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω βαθύτατα τον Δήμαρχο Τρικκαίων, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, για την τιμή που μου απένειμε στο πλαίσιο του συνεδρίου».