Σάββατο 04.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Υπέροχη συναυλία κλασικής μουσικής στο Πνευματικό Κέντρο

01.11.2019 /

ια υπέροχη συναυλία κλασικής μουσικής σε έργα για φλάουτο και πιάνο των Beethoven, Cui, Roussel, Brenndorff και Bonis είχε την ευκαιρία να απολαύσει το φιλόμουσο κοινό της πόλης μας το βράδυ της Πέμπτης στην αίθουσα «Δημήτρης Καβράκος» του Πνευματικού Κέντρου «Αθανάσιος Τριγώνης».

Η συναυλία, η οποία ήταν μια συνδιοργάνωση του  Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων και του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, άφησε θετικότατες εντυπώσεις στο κοινό καθώς τα κλασικά μουσικά κομμάτια αποδόθηκαν έξοχα από δύο διακεκριμένους σολίστ και συγκεκριμένα τον φλαουτίστα κ. Mathias von Brenndorff και τον πιανίστα κ. Michael Lörcher, καθηγητές στην επαγγελματική σχολή του Μπαντ Κένιγκσχοφεν  της Γερμανίας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα πλούσια βιογραφικά και των δύο περιλαμβάνουν σπουδές σε κορυφαία ωδεία, συμμετοχές σε διάσημες ορχήστρες, διδασκαλία υψηλού επιπέδου νέων μουσικών και σειρά επιτυχημένων συναυλιών σε όλο τον κόσμο.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν στην έναρξη της εκδήλωσης η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κα Βασιλένα Μητσιάδη και ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας κ. Απόστολος Αλεξίου που εξήραν την δημιουργική συνεργασία των δύο Ωδείων.