Τετάρτη 08.02.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Χαμόγελα και αισιοδοξία στους φίλους του Γιώργου Παπανδρέου

07.11.2021

 

Με αισιοδοξία για το αποτέλεσμα αλλά και την ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ οι υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου στα Τρίκαλα πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής, στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό των Τρικάλων, συνάντηση ένα μήνα πριν αναδειχθεί η νέα ηγεσία του κόμματος της κεντροαριστεράς. Σε πολλούς από αυτούς επέστρεψαν τα χαμόγελα αφού εκτιμούν πως με την ανάμειξη του πρώην πρωθυπουργού στην πολιτική σκηνή μπορεί να ζήσουν παλιές καλές εποχές.

Την πολιτική εκδήλωση συντόνιζε ο επικεφαλής του Γ. Παπανδρέου στα Τρίκαλα περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Θανάσης Τσιάρας, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λευτέρης Πλασκοβίτης, ο οποίος ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους ο πρώην πρωθυπουργός αποφάσισε την κάθοδό του, αλλά και την ανάγκη να εκλεγεί αρχηγός του ΚΙΝΑΛ ώστε να παίξει το κόμμα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πάντως η εμπλοκή του Γιώργου Παπανδρέου κινητοποίησε γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων που είχαν αποστασιοποιηθεί, όπως ο πρώην βουλευτής Χρήστος Μαγκούφης, ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Γιώργος Σπαθής, η Χρύσα Ντιντή, ο Θανάσης Τσιάρας, ο Θωμάς Χαχάμης, ο Σωτήρης Μπλέτσας, ο Γιώργος Μιζάκης και ο Βασίλης Μουργελάς.

[fbcomments]