Τετάρτη 27.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΣΧΟΛΕΣ: Ξυπνήστε και αντιδράστε τώρα!!!

03.07.2018

Του Χρήστου Κοντού

Δόθηκε χθες στη δημοσιότητα το σχέδιο συνεργασίας ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στα ΤΕΙ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας το οποίο τίθεται σε διαβούλευση για 15 περίπου ημέρες. Το σχέδιο στηρίζεται κατά ένα μεγάλο μέρος στην πρόταση που είχε καταθέσει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Με απλά λόγια στον Βόλο πλέον θα λειτουργούν 14 σχολές, στην Λάρισα 9, στην Λαμία 5, στην Καρδίτσα 4 και στα ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΟΝΟ 2

Όχι απλά είμαστε ο πιο φτωχός συγγενείς του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αλλά μάλλον κατεβάσαμε τα παντελόνια ή αν θέλετε μας πήραν και τα σώβρακα, αφού με μια πρώτη ανάγνωση όχι μόνο δεν καταφέραμε να έχουμε αυτό που πραγματικά αξίζαμε ως νομός, αλλά μείναμε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ!!!

Με μόλις μια καινούργια σχολή αυτή της Διαιτολογίας που ελάχιστοι την επιλέγουν και όπως είπε και ο καθηγητής του ΤΕΙ Θανάσης Μανούρας στην τελευταία συνάντηση: «Αυτούς τους φοιτητές και σε ένα ταξί από την Καρδίτσα να τους βάλουμε τους φέρνουμε», τα Τρίκαλα μένουν οριστικά πίσω.

Μάλιστα στη Λάρισα υπάρχει το Τμήμα Διατροφής με αρκετούς φοιτητές που είναι σχεδόν ίδιο με το Διαιτολογίας που θα αποδειχθεί όπως δείχνουν τα πράγματα ένα πουκάμισο αδειανό.

Οι φόβοι που χθες εκφράζαμε στην έντυπη έκδοση του Ενεργού Πολίτη, βγήκαν αληθινοί. Τα πράγματα όμως έχουν ονοματεπώνυμο: Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστος Σιμορέλης, Δημήτρης Παπαστεργίου, Χρήστος Μιχαλάκης και Κώστας Σκρέκας.

Το περιθώριο των 15 ημερών για διαβούλευση φαντάζει αστείο για αυτό χρήζει άμεσης αντίδρασης… Μήπως και σώσουμε κάτι.