Κυριακή 14.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΝΤΡΟΠΗ!!! Εκτος νέων σχολών τα Τρίκαλα – Στη Βουλή το ν/σ

05.11.2018

Χωρίς καμιά νέα σχολή τα Τρίκαλα, γεγονός που αποτελεί πρωτίστως την μέγιστη ντροπή για τους κυβερνητικούς βουλευτές Σάκη Παπαδόπουλο, Παναγιώτα Δριτσέλη και δευτερευόντως για τον κ. Σκρέκα και τον κ. Παπαστεργίου, μιας και ο Μιχαλαάκης ήταν αυτός που διαχώρισε από νωρίς την θέση του και έφυγε από την σύσκεψη του υπουργείου. Η εισαγωγή στην αιτιολογική έκθεση του… Ευρωπαικού Τμήματος Αθλητισμού και Ασκησης, που κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα λειτουργήσει, σίγουρα μόνο λόγο πανηγυρισμών δεν συνιστά. Παραμένουμε ο πιο φτωχός συγγενής της Θεσσαλίας και αυτό δεν αλλάζει.

  1. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΈΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΝΟΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
  2. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Στάλθηκε ,όπως γράψανε την προηγούμενη εβδομάδα, στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης για επεξεργασία από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή, το Σχέδιο Νόμου   «Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι. (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας),  Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις».

Στη συνέχεια, το σχέδιο νόμου θα σταλεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Αφού επιστρέψει από το Γενικό Λογιστήριο ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου θα το καταθέσει   στη Βουλή, προκειμένου  να συζητηθεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και να εισαχθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Εκτιμάται ότι η ψήφιση του Σχεδίου Νόμου θα ολοκληρωθεί εντός του Νοεμβρίου .

Πηγή esos.gr