Παρασκευή 03.12.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ξεσηκωμός για τις συμπτύξεις τμημάτων – Καθηγητές: Ψάχνουμε την Ξενοπούλου

15.10.2021

Τεράστιες αντιδράσεις προκαλεί η σύμπτυξη τμημάτων των σχολείων και στα Τρίκαλα, άλλη μια εντολή της Κεραμέως που ξεσηκώνει εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς, αφού πλέον τα τμήμα των… 30 παιδιών θα είναι γεγονός.

Σήμερα αναμένονται συνελεύσεις των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων με τους συλλόγους εκπαιδευτικών των σχολείων ενώ ήδη μέχρι σήμερα έχουμε την κατάληψη ενός σχολείου, αυτή του Λυκείου Καλαμπάκας.

Χθες το απόγευμα μιλώντας στην εκπομπή «Χαμηλές Πτήσεις» το μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕΤ Κώστας Μιχαλάκης, έκανε λόγω για απίστευτες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν, αφού έστω και ένας μαθητής να φύγει από ένα τμήμα, γίνεται άνω κάτω όλο το σχολείο.

Όλα αυτά συμβαίνουν, σύμφωνα με τον Κ. Μιχαλάκη γιατί η υπουργός δεν θέλει να κάνει άλλες προσλήψεις εκπαιδευτικών, ενώ προχώρησε και σε μια απίστευτη καταγγελία, λέγοντας πως το Δ.Σ. ψάχνει εδώ και καιρό μετά τις 2 το μεσημέρι που τελειώνουν τα μαθήματα, να βρούνε την διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ξενοπούλου… και συνεχώς απουσιάζει…