Δευτέρα 02.08.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σκόρπισε χαρά η γιορτή των κατηχητικών σχολείων

20.12.2019 /

Μέσα σε ευφρόσυνο, εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών στο Πνευματικό Κέντρο «Αθανάσιος Τριγώνης» με τις ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσόστομου.

Παιδικά χαμόγελα, σκηνικά δρώμενα, ποιήματα, τραγούδια, κάλαντα από πλήθος παιδιών πλημμύρισαν την αίθουσα ενθουσιάζοντας το πολυπληθές ακροατήριο.

Ο Σεβασμιότατος συνεχάρη ολόθερμα όλους τους συμμετέχοντες, τα παιδιά των κατηχητικών, τους Κατηχητές και τους υπεύθυνους Ιερείς των Ενοριών που ανέλαβαν και διεξήγαγαν με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση ενώ ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία, ενθαρρύνοντάς τα στην προσπάθεια και τον αγώνα τους για την ομολογία του ονόματος του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στις μέρες μας και παράλληλα αγκαλιάζουν με αγάπη όλες τις δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος οι χορωδίες της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, του Αγ. Κωνσταντίνου Τρικάλων, του Αγ. Αθανασίου Πυργετού, των Αγ. Αποστόλων Φαρκαδόνας, του Αγ. Νεκταρίου Τρικάλων και του Αγ. Αθανασίου Μπάρας ενώ στο τέλος όλες μαζί με τον Σεβασμιότατο έψαλαν τα κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.