Σάββατο 02.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο δήμος έκλεισε τα σχολεία… αφού πρώτα άνοιξαν

09.01.2019

Έκλεισε και σήμερα… τα σχολεία αφού πρώτα κουβάλησε όλους τους μαθητές σε αυτά… ο δήμος Τρικκαίων που δεν φρόντισε να έχει ενημερωθεί τουλάχιστον κάποιες ώρες νωρίτερα για την χιονόπτωση που θα είχε στις 10.00 το πρωί που είχε προγραμματιστεί το άνοιγμά τους.

Μάλιστα η τραγωδία είναι πως ακόμη και το δελτίο τύπου για το κλείσιμο των σχολείων στάλθηκε μόλις… 7 λεπτά πριν χτυπήσει το κουδούνι, με αποτέλεσμα να είναι έξαλλοι οι γονείς και κυρίως αυτών των χωριών του δήμου.

Η ανακοίνωση του δήμου επισημαίνει: «O Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι δεν θα ανοίξουν τα σχολεία την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019. Η έντονη χιονόπτωση που ξεκίνησε από τα ανατολικά του Δήμου, εμποδίζει τη λειτουργία τους».

Το μπαλάκι στον δήμο πετά και η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: «Μετά την τελευταία ενημέρωση από τον Δήμο Τρικκαίων ανακοινώνεται ότι δεν θα λειτουργήσουν τελικά σήμερα, Τετάρτη 9-1-2019, οι σχολικές μονάδες εντός του Δήμου λόγω των καιρικών συνθηκών».

Η συγγνώμη του δημάρχου

«Το ξέρω πως ταλαιπωρούμε παιδιά, γονείς, δασκάλους, καθηγητές και ζητώ συγγνώμη αλλά οφείλουμε να εξαντλήσουμε τη δυνατότητα να δουλέψουν τα σχολεία, χωρίς φυσικά να θέσουμε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα κανενός. Ο συνεχιζόμενος παγετός παρά τις αντίθετες προβλέψεις αλλά και η χιονόπτωση που ξεκίνησε από τα ορεινά, μας αναγκάζουν να κλείσουμε και σήμερα Τετάρτη τα σχολεία του Δήμου» τονίζει με ανάρτησή του στο facebook.

[fbcomments]