Τρίτη 28.11.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στην Ασκληπιού το 2ο super market ΜΙΧΑΗΛ στα Τρίκαλα

03.10.2019

Το δεύτερο κατάστημα super market στην πόλη των Τρικάλων και μάλιστα στην Ασκληπιού ανοίγει η εταιρεία «Μιχαήλ Α.Ε.». Το νέο κατάστημα που βρίσκεται στο ύψος της πλατείας Χατζηπέτρου στο κτίριο που στεγαζόταν η τράπεζα “Πειραιώς” αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του μέχρι τα μέσα του μηνός, με δελεαστικές μάλιστα προσφορές.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στο Μουζάκι από το Σωτήριο Μιχαήλ το 1979. Η μορφή της ήταν προσωπική εταιρεία και κύρια δραστηριότητά της ήταν τo super market. Μετά από αρκετά χρόνια και αφού στην περιοχή του Μουζακίου η εταιρεία καθιερώθηκε, με μικρά και σταθερά βήματα το 1992 η εταιρεία άλλαξε μορφή έγινε ομόρρυθμη και ξεκίνησε εισαγωγές από χώρες της Ε.Ε. Δημιουργήθηκε ένα μικρό αλλά αξιόπιστο δίκτυο διανομών στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Το 2004 και μετά την παρουσία των υιών του ιδιοκτήτη Γιώργου και Θέμη Μιχαήλ η εταιρεία μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 1οχλμ Μουζακίου Καρδίτσας συνολικού εμβαδού 2,000τμ. από τα οποία τα 400τμ είναι ψυκτικοί σύγχρονοι θάλαμοι συντήρησης και κατάψυξης. Από τον Οκτώβριο του 2007, στον ίδιο χώρο δεσπόζει και το στολίδι της περιοχής ένα σύγχρονο super market συνολικού εμβαδού 1,000τμ με τεράστιο πάρκινγκ για τους πελάτες και επισκέπτες της εταιρείας. Σήμερα η εταιρεία έχει πέντε καταστήματα και αυτό που θα ανοίξει στην Ασκληπιού θα είναι το έκτο. Με τη λειτουργία του νέου καταστήματος το σύνολο των εργαζομένων θα ξεπεράσει τα 100 άτομα.

[fbcomments]