Κυριακή 24.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απίστευτο σοκ από το θάνατο του αγγειοχειρουργού Στυλιανού Κούτσια

09.04.2021

ΣΟΚ στην κοινωνία των Τρικάλων αλλά και των Περιφερειών Θεσσαλίας και Ηπείρου έχει προκαλέσει ο απρόσμενος θάνατος του Στέλιου Κούτσια!

Τραγικό θάνατο σε εμπορευματικό αναβατόριο της ιδιωτικής κλινικής «Ευτύχιος Πατσίδης» βρήκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο αγγειοχειρουργός Στυλιανός Κούτσιας, σε ηλικία 56 ετών.

Οι συνθήκες του θανάτου του διερευνώνται από άντρες της Αστυνομίας Λάρισας οι οποίοι βρίσκονται στο τόπο του δυστυχήματος.

Ο Στυλιανός Κούτσιας αποτέλεσε τον πρώτο (1ο) Επιμελητή Ειδικό Αγγειοχειρουργό, της Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουργικής κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που είναι εγκατεστημένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Από τον Ιανουάριο του 2011 εκλέχτηκε Λέκτορας Αγγειοχειρουργικής – Ενδοαγγειακής Χειρουργικής της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και συμμετείχεσε όλες τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Κλινικής.

Από τον Ιούνιο του 2018 ανέλαβε Αναπληρωτής Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων και ήταν υπεύθυνος του Αγγειοχειρουργικού Τμήματος της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείων Ιωαννίνων.