Σάββατο 16.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αυριο η νεκροψία του Στέλιου Κούτσια – Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις στο facebook

11.04.2021

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία των Τρικάλων και όχι μόνο, που συνεχίζει να συζητά για τον τρόπο που βρήκε τραγικό θάνατο ο γνωστός και αγαπητός σε Θεσσαλία και Ηπειρο αγγειοχειρούργου Στέλιος Κούτσιας σε δυστύχημα που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην κλινική Πατσίδη στη Λάρισα, οταν καταπλακώθηκε από εμπορευματικό αναβοτόριο.

Η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του Στέλιου Κούτσια, αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί και αφού εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου θα γίνει από τους συγγενείς του γνωστός και ο χρόνος της κηδείας του.

Στο μεταξύ συγκλονίζουν οι αναρτήσεις φίλων και συναδέλφων του στο facebook, κάποιες από τις οποίες παραθέτουμε:

“Νιώθω πραγματικά συντετριμμένος για τον τραγικό τρόπο με τον οποίο «έφυγε» από τη ζωή ο φίλος και συνάδελφος Στέλιος Κούτσιας! Ο Στέλιος υπήρξε ένας από τους δασκάλους μου, επιβλέπων καθηγητής μου, και είχα την τιμή να μοιραστώ μαζί του το χειρουργικό «τραπέζι». Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια, ενθουσιασμό και δημιουργικότητα. Ένας άξιος επιστήμονας και καλός φίλος που θα μείνει πάντα στη μνήμη μου.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

«Θρηνούμε σήμερα τον χαμό του συμφοιτητή μας και Αναπληρωτή Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Στέλιου Κούτσια

Stelios Koutsias . Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος, με χιούμορ, ευγένεια και καλοσύνη, και εξαίρετος γιατρός με αμέριστη προσφορά στον συνάνθρωπο.

Καλό ταξίδι φίλε μας…»

«Γλυκιε μας Στέλιο από το μεσημέρι η είδηση του άδικου θανάτου σου κόμπος στο λαιμό κ στο στομάχι μας…δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο συγκλονισμένοι είμαστε…Εξαίρετος σε όλα σου! Καλό σου ταξιδι!!!»

«Καλό ταξίδι σε έναν ευγενή άνθρωπο και εξαίρετο επιστήμονα..όσες φορές είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του σαν ειδικευόμενος στο ΠΠΓΝΛ η απλότητα του και ο τρόπος που συμπεριφερόταν έδειχναν έναν άνθρωπο απλό ευγενικό που σου έδινε σημασία..και αργοτερα ως ειδικός όσες φορές του παρέπεμψα περιστατικά ήταν κάτι περισσότερο από πρόθυμος να βοηθήσει..ας αναπαύσει ο θεός την ψυχή του».