Τρίτη 21.03.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τέλος εποχής… το Νοσοκομείο για τον Σπύρο Περίφανο

10.05.2022

Τέλος εποχής για τον Σπύρο Περίφανο, Συντονιστή Διευθυντή του Ακτινολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Τρικάλων το οποίο υπηρέτησε και για το οποίο έδωσε αρκετούς αγώνες και σε συνδικαλιστικό επίπεδο. Μάλιστα ομηρικές ήταν οι μάχες του με τον προηγούμενο διοικητή Δημήτρη Παρθένη.

“Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε τη μέρα της τελευταίας εφημέρευσης του, το αποχαιρετιστήριο στον Συντονιστή Διευθυντή του Ακτινολογικού Τμήματος Γ.Ν.Τ κ.Περίφανο Σπυρίδωνα. Το προσωπικό του Ακτινολογικού τμήματος με τούρτα εμπνευσμένη από τον ακτινολογικό χώρο ευχήθηκαν τα καλύτερα στον Διευθυντή τους ευχαριστώντας τον για την άψογη συνεργασία όλων αυτών των ετών.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο κ. Περίφανος Σπυρίδων υπηρέτησε επί 19 χρόνια το Ακτινολογικό Τμήμα του Γ.Ν.Τ. αναβαθμίζοντάς το ουσιαστικά σε ένα πλήρες Εργαστήριο ισάξιο με τα πιο σύγχρονα Εργαστήρια Δευτεροβάθμιων Νοσοκομείων. Επί των ημερών του λειτούργησαν για πρώτη φορά τα Τμήματα έγχρωμης υπέρηχο τομογραφίας -τριπλές Αξονικής και μαγνητικής τομογραφίας.

Ευχές από όλους για επιτυχία στις καινούριες προκλήσεις της καριέρας του”!

[fbcomments]