Πέμπτη 06.10.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κ. Σκρέκας: Εξαπάτησαν τους τευτλοπαραγωγούς

26.08.2019

Καταπέλτης κατά της πρώην κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι σε συνέντευξη που δημοσιεύει σήμερα η έντυπη έκδοση του «Ενεργού Πολίτη», ο Τρικαλινός υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας που κάνει λόγω για εξαπάτηση των τευτλοπαραγωγών.

«Κληρονομήσαμε» τεράστιες εκκρεμότητες και πολλά άλυτα προβλήματα που κάποιοι είχαν επιμελώς κρύψει κάτω από το χαλί. Και τώρα αυτά τα προβλήματα αναδύονται μπροστά μας και απαιτούν άμεσες λύσεις. Ας δούμε για παράδειγμα το θέμα της Ελληνικής Βιομηχανικής Ζάχαρης. Κάποιοι εξαπάτησαν τους τευτλοπαραγωγούς και τους εγκλώβισαν σε ένα αδιέξοδο με ανέξοδες προφορικές «δεσμεύσεις». Εμείς προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βρούμε μια λύση, προκειμένου να στηρίξουμε την τευτλοκαλλιέργεια και να προστατεύσουμε τους παραγωγούς από την οικονομική καταστροφή.

Τα επενδυτικά σχέδια έχουν βαλτώσει. Εμείς, από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε καθήκοντα, βάλαμε ως στόχο να ξεμπλοκάρουμε τις επενδύσεις από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας, Είμαστε σίγουροι ότι θα το επιτύχουμε, προσφέροντας μια πολύτιμη ανάσα στους Έλληνες αγρότες, γιατί εμείς πιστεύουμε και στηρίζουμε τις επενδύσεις σε όλους τους τομείς της οικονομίας και ειδικά στον πρωτογενή. Σε αυτό το θέμα θα δείτε πολλές σημαντικές πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα».