Σάββατο 30.09.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ψήσιμο με την βοήθεια της… Ειρήνης

17.04.2023

Αν βλέπαμε τον υπουργό Κώστα Σκρέκα να ανεβάζει μόνον φέτος φωτογραφία με το ψήσιμο του αρνιού, θα λέγαμε πως το έκανε λόγω χρόνιάς εκλογών… Όταν όμως αυτό γίνεται κάθε χρόνο, τότε το συμπέρασμα πως τουλάχιστον ξέρει πως γίνεται το ψήσιμο, βγαίνει αβίαστα.

Πάντως το πρώτο μεζεδάκι το πήρε με τη βοήθεια της συζύγου του Ειρήνης, ενώ οι φήμες πως η σούβλα ήταν χειροκίνητη λόγω… ακριβού ρεύματος, διαψεύδονται.

Στο μήνυμα του ο υπουργός αναφέρει: «Οι Έλληνες παντού στον κόσμο γιορτάζουμε το φετινό Πάσχα μετατρέποντας σε αποφασιστική δύναμη, το διττό μήνυμά του. Εκείνο της καρτερίας που συμβολίζει η Εβδομάδα των Παθών αλλά και της ελπίδας που φέρνει το λαμπρό Φως της Ανάστασης. Η παράδοση θέλει το λαό μας να ονομάζει την Ανάσταση “Λαμπρή”. Γιατί έχει μέσα στην ψυχή του ο λαός μας το φως, την αισιοδοξία και τη δύναμη. Και είναι αυτό το φως που μας δείχνει το δρόμο για το αύριο να συνεχίσουμε αποφασιστικά με σταθερότητα και αυτοπεποίθηση ώστε τα επόμενα χρόνια να είναι χρόνια ακόμη μεγαλύτερης ευημερίας για όλη την Ελλάδα αλλά και για τα δικά μας Τρίκαλα..

Χρόνια πολλά σε όλους

[fbcomments]