Σάββατο 12.06.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απίστευτο κατηγορώ Σ. Παπαδόπουλου στη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και στήριξη Παρθένη!!!

21.01.2021

Καταπέλτης κατά της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία φορτώνει κάθε αποτυχία του κόμματος στο νομό είναι το κείμενο απολογισμού του βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σάκη Παπαδόπουλου, ενώ την ίδια ώρα πλέκει το εγκώμιου του Δημήτρη Παρθένη, ο οποίος δημοσίως έχει πει τα χειρότερα: (Τόσο μπάκακα πια;  Κάποια πράγματα τα βρήκα μπροστά μου. Οι άνθρωποι τελικά είναι περίεργα όντα, είναι αυτό που  λέει όλος ο λαός «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου), κάνοντας μάλιστα όλους να απορούν τι είναι αυτό που δένει τους δύο άντρες.

«Το πολύ σημαντικό έργο στο Νοσοκομείο Τρικάλων που ήταν συνάρτηση της γενικότερης κυβερνητικής πολιτικής υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν παρουσιάστηκε σε ανοιχτό δημόσιο απολογισμό, λόγω των συγκρούσεων του δικού μας Διοικητή με το Σωματείο Εργαζομένων, την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών, τη Γραμματεία της ΝΕ, τους βουλευτές και ο Διοικητής δεν είχε τη στήριξη που απαιτούνταν στη σύγκρουση με τους εργολάβους καθαριότητας και με συμφεροντολόγους του Νοσοκομείου», αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος

Για τη Ν.Ε.

Ευθύνες όμως επέρριψε στη Νομαρχιακή Επιτροπή για την λειτουργία της και τις θέσεις που πήρε, ενώ μίλησε για «απολίτικες ομαδοποιήσεις, τραυματικές συμπεριφορές και συζητήσεις που προκάλεσαν δυσλειτουργία» κάνοντας πάλι αναφορά στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα: «Δεν κατόρθωσε να ενοποιήσει τις δυνάμεις μας στην Αυτοδιοίκηση και στο Νοσοκομείο, να συντονίσει τη δράση μας στα πεδία αυτά, καθώς και στο εργατικό και αγροτικό κίνημα. Δεν απέφυγε απολίτικες ομαδοποιήσεις, τραυματικές συμπεριφορές και συζητήσεις που προκάλεσαν δυσλειτουργία ακόμη και σε τομείς που παρουσιάσαμε σημαντικό έργο όπως στην υγεία, τη πρόνοια, την αλληλεγγύη, τη συνεργασία με τους Τοπικούς Φορείς. Αρκετά εποικοδομητική ήταν η παρουσία μας στη Διοίκηση του Θ.Χ.Π. Οι επισκέψεις στα Χωριά του Νομού θα μπορούσαν να ήταν πιο συχνές και να μας δώσουν τη δυνατότητα για πολύ περισσότερες ΟΜ. Τα Τμήματα θα μπορούσαν να έχουν πολύ καλύτερη λειτουργία».

Σκληρή είναι η κριτική του και για την Γραμματεία της ΝΕ: «Έχει σημαντική ευθύνη για τις δυσλειτουργίες και τις προβληματικές καταστάσεις. Έχει ευθύνη για τη μη λειτουργία συλλογικού Γραφείου Τύπου».