Πέμπτη 20.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο Σάκης… ο Σκρέκας και η… μετάθεση Παρθένη

05.09.2019

Ένα γενικόλογο σχόλιο… που όμως φωτογράφιζε πρόσωπα… για τους γνώστες των καταστάσεων… έβαλε φωτιά στα μπατζάκια του Σάκη Παπαδόπουλου, που χθες και σήμερα έτρεχε από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο να το μαζέψει… διαψεύδοντάς το.

Πιο συγκεκριμένα το σάιτ trikkipress ανέρτησε σχόλιο με τίτλο «Και οι Συριζαίοι έχουν ψυχή …, γράφοντας: “Τοπικός «αστέρας» που μεσουρανεί στον Σύριζα συνοδευόμενος από δύοντα αστέρα επίσης του Σύριζα επισκέφτηκαν πολιτικό γραφείο τοπικού παράγοντα της Νέας Δημοκρατίας. Αίτημα τους η μετάθεση του δεύτερου στα Τρίκαλα. Συμβαίνουν αυτά στον τόπο μας , αφού δεν έχουν κανένα νόημα η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση, οι εκλογές. Παρ΄όλα αυτά, υπάρχουν ακόμα πολλοί Τρικαλινοί που φανατίζονται με τα κόμματα”.

Φυσικά εννοούσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο, τον προστατευόμενο του Δημήτρη Παρθένη (σε σημείο μάλιστα απορίας για όσους ξέρουν καλά τον βουλευτή που συγκρούσθηκε με φίλους γι’ αυτόν), και φυσικά τον υπουργό Κώστα Σκρέκα.

Το σχόλιο διέψευσε σήμερα στον Κώστα Αργυρούση τόσο ο Σάκης Παπαδόπουλος, όσο και ο Κώστας Σκρέκας… αλλά έμεινε η αίσθηση πως είναι από τις διαψεύσεις… που κανείς δεν πιστεύει.

Πάντως αν επί ημερών Ν.Δ. δούνε κάποιοι τον Παρθένη να επιστρέφει στο νοσοκομείο… τότε μάλλον θα πρέπει να ψάχνουμε για ιατρικό προσωπικό και όχι μόνο…

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ! ΕΣΕΙΣ?»

«Μάταια εδώ και πέντε μέρες περιμένουμε στοιχεία για τις πληροφορίες που υποτίθεται περιέχονται στην ανάρτηση με τίτλο «Και οι Συριζαίοι έχουν ψυχή», γεγονός που υποδηλώνει ακριβώς την κίτρινη λογική με την οποία χαρακτηρίζεται η συγκεκριμένη δημοσίευση. Για το λόγο αυτό, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ενημερώσουμε τους αναγνώστες της ιστοσελίδας σας ότι η είδηση αυτή ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα ενώ θα πρέπει επιπλέον να τονιστεί ότι οι πρακτικές αυτές , συνήθεις συμπεριφορές άλλων πολιτικών χώρων, απέχουν παρασάγγας από το δικό μας προσωπικό και αξιακό πλαίσιο».