Σάββατο 18.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Όταν οι παρέες κάνουν την διαφορά

13.01.2020

Οι παρέες κάνουν την διαφορά και στην περίπτωση του εργολάβου Κώστα Ρίζου αυτό ισχύει πραγματικά, μιας και η κάθε μάζωξη στη μάντρα – κτήμα του, αποτελεί ένα γεγονός και αφορμή για συνάντηση κυρίως φίλων και ανθρώπων της διασκέδασης, πέρα κι έξω από κόμματα και συμφέροντα.

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε το σφάξιμο ενός γουρουνιού (γουρουνοχαρά) και η παρασκευή τσιγαρίδων και  της γνωστής αλευριάς, όπου με μπόλικο τσίπουρο και κρασί το γλέντι που ξεκίνησε στις 1 το μεσημέρι κράτησε μέχρι τις… 9:30 το βράδυ.

Ο άνθρωπος που και αυτή τη φορά… ξεσήκωσε τους πάντες ήταν ο Αχιλλέας Κουτελίδας, ενώ όπως πάντα… σιγοντάριζε ο Νίκος Λέγκας… Τώρα ποιοι παρέλασαν από εκεί;… Είναι τόσοι που πολύ φοβόμαστε πως κάποιους θα ξεχάσουμε. Πάντως μεταξύ αυτών ήταν η πρώην βουλευτής Σούλα Μερεντίτη, ο επίσης πρώην βουλευτής και δήμαρχος Μ. Ταμήλος, ο πρώην Δήμαρχος Μιχάλης Τσιούτσιας, ο Θανάσης Βαβύλης, ο Βαγγέλης Φρύδας, ο Θόδωρας Σπανός, η αρχιτεκτων κ. Ντέτη Κρίκκη, ο μηχανικός Πέτρος Ζιώγας και ο ηλεκτρολόγος μηχανικός κ. Ντίνας, ενώ μάλλον θα χρειαζόταν άλλη μια στείλει να καταγράψουμε και όσους πέρασαν και έμειναν για λίγο!