Κυριακή 24.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο Σκρέκας… ο πρέσβης και ο δήμος Παλαμά!

25.04.2021

Μπορεί να έτρεχε και να μην έφτανε αυτές τις ημέρες ο Κώστας Σκρέκας και να ποστάριζε μάλιστα επαφές με τους πρέσβεις διαφόρων χωρών… όμως ένας  είναι Ο πρέσβης και αυτός ακούει στο όνομα Νίκος Ράπτης, από του σπίτι του οποίου πέρασε ο υπουργός για καφέ…

Από το σπίτι του όμως στον… Αγιο Δημήτριο Παλαμά, αφού πολλά ακούγονται και πολλές οι βόλτες στα χωριά του συγκεκριμένου δήμου που φήμες τον θέλουν να τα κατέρχεται στα δημοτικά δρώμενα.

Ο ίδιος σε φωτογραφία που ανέρτησε έγραψε: «Ένας ευχάριστος πρωινός καφές με τον καλό φίλο και Υπουργό Ενέργειας Κώστα Σκρέκα. Στην αυλή του σπιτιού μου στον καταπράσινο αυτή την εποχή Άη Δημήτρη, μας δόθηκε η ευκαιρία για μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Μεταξύ άλλων, ο Υπουργός ανέλυσε την τεράστια αλλαγή, που με τους σωστούς χειρισμούς, μπορεί να γίνει στη χώρα μας, μέσω του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης. Σχεδόν 60 ΔΙΣ μπορούν να κάνουν την Ελλάδα μας να αλλάξει κατηγορία. Μια ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη».

Ο καιρός πλησιάζει και σίγουρα θα πρέπει να ξεκαθαρίζει προθέσεις… γιατί όπως ο ίδιος επισημαίνει “η ευκαιρία δεν πρέπει να παει χαμένη”