Δευτέρα 26.10.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απίστευτο περιστατικό με κοριτσάκι που κλειδώθηκε σε διαμέρισμα!!!

18.04.2019

Ο Θεός να μας φυλάει κυριολεκτικά… αν πάρει καμιά φωτιά ή τύχει κάτι στους πάνω ορόφους μιας πολυκατοικίας, αφού στο καλαθορόφο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων δεν λειτουργεί και σήμερα οι πυροσβέστες (μπράβο τους) για να απεγκλωβίσουν κοριτσάκι αναγκαζόταν να πηδάνε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι σας τις μαϊμούδες.

Διαβάστε την ανάρτηση μιας μαμάς που ήταν παρούσα:

«Τέλος καλό, όλα καλά για τις τεσσερις λαζαρίνες που θα θυμούνται για πάντα την σημερινή περιπετειωδη ημέρα!! Η πυροσβεστική έσπευσε να απεγκλωβίσει την μια εκ των τεσσαρων, που λόγω βλάβης της κλειδαριας ήταν αδύνατον να “εξέλθει από την οικία της” παρά τις προσπάθειες του κλειδαρά!! Στο καλεσμα μας στην πυροσβεστική υπηρεσια, να επεμβουν προκειμενου να απεγκλωβισουν το παιδί, η απάντηση ήταν δεν έχουμε όχημα με καλαθοφόρο , καθως ειναι παροπλισμένος εδω και 5 χρονια!! Ακούτε?? Και αν έπιανε φωτιά με το παιδί μέσα, και αν δεν υπηρχε προσβαση απο μπαλκονι τι θα κάναμε, ρώτησα., θα αφήναμε το παιδί μέσα? Πολλά ερωτήματα που και οι ίδιοι καλούνται καθημερινά να απαντήσουν στους πολίτες, απολογούμενοι για τα κακώς κείμενα, λες και φταίνε αυτοι!! Ευχαριστούμε τους πυροσβέστες που με κίνδυνο της ζωής τους αναγκάζονται καθημερινά για έναν μισθό πείνας, να κάνουν τους ζογκλέρ και να πηδάνε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, αφού το κράτος δεν τους παρέχει τα μέσα για να κανουν τη δουλεια τους με ασφαλεια. Όλοι θυμόμαστε τις φωτιές στο Μάτι που για άλλη μια φορά θυμήθηκαν οι υπευθυνοι_ ανεύθυνοι τα προβλήματα των ηρώων πυροσβεστών. Έλειπης εξοπλισμός, οχήματα με φθαρμένα λαστιχα και άλλα πολλά».

Το γεγονός της αχρηστίας του καλαθοφόρου οχήματος δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, μιας και υπηρεσιακά σύμφωνα με πληροφορίες του “Ενεργού Πολίτη” έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες… αλλά μάταια… Αλήθεια οι βουλευτές και η Ν.Ε. ου ΣΥΡΙΖΑ στο νομό το γνωρίζει; Εκτός κι αν πλέον μετά από 4 χρόνια εξουσίας μένουν όλοι σε μονοκατοικίες… και δεν έχουν ανάγκη τέτοιων οχημάτων…