Πέμπτη 09.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δύο Τρικαλινοί στα θύματα της πύρινης λαίλαπας στην Αττική

25.07.2018

Δυστυχώς και ο νομός Τρικάλων δεν βγήκε αλώβητος από την πύρινη λαίλαπα στο Μάτι Αττικής, αφού μεταξύ των θυμάτων συγκαταλέγονται τουλάχιστον δυο άτομα Τρικαλινής καταγωγής

Ο Τρικαλινός οδοντίατρος Δ. Κούκλας μεταξύ των θυμάτων στο Μάτι. Ο 72χρονος εγκλωβίστηκε στο σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του, ενώ την τελευταία στιγμή διέφυγαν τα εγγονάκια του.
Σύμφωνα με το trikalavoice, η ιστορία του οδοντιάτρου Δημήτρη Κούκλα, με καταγωγή από τη Φήκη, ήταν μια από τις πιο συγκλονιστικές της τραγωδίας στο Μάτι. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά καθώς η πυρκαγιά πλησίαζε, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να μετακινηθεί. Τη τελευταία στιγμή η γυναίκα που ήταν στο σπίτι για να βοηθάει φυγαδεύτηκε μαζί με τα εγγονάκια του προς τη θάλασσα. Η σύζυγός του αν και είχε τη δυνατότητα να μετακινηθεί παρέμενε ως το τέλος δίπλα του και τον ακολούθησε στο θάνατο.

Στα θύματα της πύρινης λαίλαπας, συγκαταλέγεται τελικά και η Τρικαλινή Ανθυπαστυνόμος Άννυ Σπανού με τον σύζυγο της Πάνο Κοκκινίδη, όπου αγνοούνταν.

Όπως αναφέρει το trikalain η είδηση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο έχει ως εξής:

«Πριν από λίγο οικογενειακός φίλος του ζευγαριού επιβεβαίωσε ότι ο Πάνος Κοκκινίδης και η Άννυ Σπανού βρέθηκαν καμένοι στο οικόπεδο μαζί με τους άλλους 24 που είχαν μαζευτεί… Στα θύματα συγκαταλέγεται και η μαμά του Πάνου… Την πληροφορία επιβεβαιώνει και το αστυνομικό τμήμα της Νέας Ιωνίας όπου υπηρετούσε η Άννυ ως ανθυπαστυνόμος…»