Κυριακή 10.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συγκεντρωτικά όλα τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στο νομό Τρικάλων

07.09.2015

Με εκπλήξεις αλλά και αντιδράσεις βρήκε η επόμενη την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων στο νομό. Οι γκρίνιες δίνουν και παίρνουν κυρίως στα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της Λαϊκής Ενότητας.

 ΣΥΡΙΖΑ

Σε θρίλερ για γερά νεύρα μέχρι σχεδόν τα μεσάνυχτα εξελίχθηκε η κατάρτιση του ψηφοδελτίου για τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού μέχρι εκείνη την ώρα φαίνεται πως δεν είχαν συμφωνήσει με το «ΠΡΑΤΤΩ» του Νίκου Κοτζιά, ώστε να κλειδώσει η συμμετοχή του Γιώργου Παπασίμου. Τελικά αυτό επιτεύχθηκε και το ψηφοδέλτιο έχει ως εξής: Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστος Σιμορέλης, Βίκυ Πρινάρη και Γιώργος Παπασίμος.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Με νέο όνομα αυτό της Δέσποινας Λασπά στο ψηφοδέλτιο της η τοπική  Ν.Δ. ξεκινά αγώνα πόρτα – πόρτα σε ολόκληρο το νομό, ώστε να μην χαθεί ούτε μια ψήφος.

Το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. έχει ως εξής: Κώστας Σκρέκας, Ηλίας Βλαχογιάννης,  Θανάσης Λιούτας, Μιχάλης Ταμήλος, Ζέφη Νικολάου, Δέσποινα Λασπά.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με τέσσερις υποψηφίους εκ των οποίων μόνο 2 από αυτούς του Ιανουαρίου, θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο-λίστα της «Χρυσής Αυγής» για τον Νομό Τρικάλων που είναι το εξής:
Γιώργος Μισιάκας, Γρηγόρης Χιώτης, Ευαγγελία Γρηγορίου και Αγγελική Τσεκούρα.
Μένουν εκτός ψηφοδελτίου η 1η σε ψήφους Ελένη Κλαπανάρα και δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι οι Γεώργιος Παρδάλης, Γεώργιος Ρούστας και Μαρία Ψαρόμπα.

ΠΟΤΑΜΙ

Οι Ιωάννης Τζήκας, Αθανάσιος Κουστέλιος, Χρήστος Κωστούλης, Αναστασία Κερατζάκη, Βασίλης Παπακώστας και Κών/νος Παταβούκας, απαρτίζουν την λίστα του  «Ποτάμιου» στα Τρίκαλα.

Κι εδώ τα ονόματα μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είχαν γίνει γνωστά.

ΚΚΕ

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό Τρικάλων αποτελείται από αγωνιστές αναγνωρισμένους για την προσφορά τους και τη συνέπειά τους στο λαϊκό κίνημα και απαρτίζεται από τους: Κανταρτζή Αχιλλέα, Καΐκη Γεώργιο Μπακάση Βασιλική, Ντουρλιό Λάμπρο, Τσιάμη Αθανάσιο, Καπέτη Γεωργία 

ΠΑΣΟΚ

Με νέα πρόσωπα, αλλά χωρίς να αλλάξει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Κώστας Φαμίσης, παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν και το παρασκήνιο που υπήρξε την τελευταία εβδομάδα, κατέρχεται στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα.

Εκτός από τους υποψήφιους του περασμένου Ιανουαρίου Κώστα Φαμίση και Εφη Μπέκου, τις υπόλοιπες 4 θέσεις καταλαμβάνουν νέα πρόσωπα και πιο συγκεκριμένα οι: Τάσος Κατσιάνης, Άρης Μερεντίτης, Γιώργος Ηλιάδης και η Φωτεινή Αναστασοπούλου από τη ΔΗΜ.ΑΡ.

Η σειρά στη λίστα έχει ως εξής:
Φαμίσης Κων/νος του Σωτηρίου – Καθηγητής ΣΕΦΑΑ Τρικάλων – Επιχειρηματίας
Αναστασίου Φωτεινή του Θεόφιλου – Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας – Διδάκτωρ Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Μπέκου – Μπαλτά Ευτυχία (Έφη) – Μαθηματικός – υπ. Διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αθηνών
Μερεντίτης Άρης του Θωμά – Δικηγόρος
Κατσιάνης Αναστάσιος του Γεωργίου – Γεωπόνος – Επιχειρηματίας
Ηλιάδης Γεώργιος του Προκοπίου – Επιχειρηματίας

ΑΝΕΛ

Πλήρης ψηφοδέλτιο σε αντίθεη με τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου να κατεβάζουν  οι Ανεξάρτητοι Ελληνες Τρικάλων, στις εκλογές όμως της 20ης Σεπτεμβρίου.

Το ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ στην εκλογική περιφέρεια Τρικάλων έχει ως εξής: Κώστας Πατέρας, Γιάννης Χονδρός, Ιωάννα Τσάτσου, Μούτσιου Παναγιώτα και Νικηφόρος Ρεντζιάς

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Τα πάνω κάτω φαίνεται πως ήρθαν για το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας. Πρόκειται για νέα πρόσωπα , με μέσο όρο ηλικίας τα 35 χρόνια και με στελέχη τα οποία τα χαρακτηρίζει η πολιτική συνέπεια .

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ [ αλφαβητική σειρά ]

Aυγέρος Χρήστος

Γεροδημόπουλος Βασίλης

Καψάλης Απόστολος

Μανίκας Δημήτρης

Παπαρηγοπούλου Μαρία

Ρόζμους Κατερίνα

Απουσιάζουν από το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  στα Τρίκαλα γνωστά ονόματα που είχαν πρωτοστατήσει στην συγκρότηση της κίνησης από την αρχή  , για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. «Απόντες» ..Δημήτρης Παπαθανασίου , Δημήτρης Καπέλας , Δημήτρης Κάβουρας , Χρήστος Σταμόπουλος.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Σε συνεργασία με το Ε.Ε.Κ. και πολλούς ανεξάρτητους πρωτοπόρους αγωνιστές και αγωνίστριες, στην εκλογική μάχη, θα κατέλθει τελικά στις εκλογές η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ηδη το ψηφοδέλτιο είναι έτοιμο και απαρτίζεται από τους: Γαλαζούλας Κώστας, Ζέρβας Μάκης, Κόρδας Γιάννης, Πρεκατές Χρήστος, Τάχου Εύη και Τσάλα Συλβί.

 

 

 

 

 

[fbcomments]