Δευτέρα 27.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Για ποιανού “Τρίκαλα του αύριο” θα μιλήσουν;

24.05.2018

Άλλοθι  για την ανυπαρξία έργου μέχρι σήμερα, φαίνεται πως αναζητεί ο δήμαρχος Τρικκαίων  που μετά την 5G πόλη που προωθεί, τώρα καλεί τους φορείς και τους πολίτες σε «Ανοιχτή συζήτηση – διαβούλευση για τα “Τρίκαλα του αύριο”»

Αρχικά με μια έκθεση ιδεών και στη συνέχεια με συγκεκριμένα… και προαποφασισμένα 12 έργα… τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 9,6 εκατ. ευρώ, ο δήμος προσπαθεί να φτιάξει την πόλη του αύριο… με βάση μάλλον συγκεκριμένα συμφέροντα… αρκεί να δει κανεις όλα αυτά που προτείνονται… Βέβαια αυτά θα είναι μια κουβέντα… που μάλλον θα φτάσει μέχρι τις εκλογές και είναι το καινούργιο αφήγημα Παπαστεργίου.

Διαβάστε το δελτίο προπαγάνδας:

«Νέα, ανοιχτή συζήτηση στην κοινωνία για τα έργα που μέσω του ΣΒΑΑ ετοιμάζονται στον Δήμο Τρικκαίων, οργανώνεται την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018. στις 19:30 στο Μουσείο Τσιτσάνη ο Δήμος Τρικκαίων καλεί τους συλλόγους και τους φορείς, μαζί με τους πολίτες, να μετάσχουν στη συζήτηση και να εκφράσουν τη γνώμη τους για τα «Τρίκαλα του αύριο». Για έναν Δήμο Τρικκαίων, που με επιμονή και προσεκτική μελέτη ετοίμασε την πρόταση που ως βάση συζήτησης ήδη έγινε αντικείμενο διαλόγου στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης το βράδυ της Τετάρτης 23 Μαΐου 2018 στο Δημαρχείο Τρικκαίων.
Πλέον, αυτή η συζήτηση, που αφορά τη νέα όψη των Τρικάλων, γίνεται ευρύτερη, με τον κάθε πολίτη να μπορεί να δει εκ των προτέρων τα όσα έχει προτείνει ο Δήμος, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://issuu.com/city-of-trikala/docs/diavoulefsifirst.
Ακολουθεί η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και η κατάθεση των προτάσεων, που με βάση την αξιολόγηση του Δήμου Τρικκαίων όλο το προηγούμενο διάστημα, ανέρχονται στο ποσό των 9,6 εκατ. ευρώ για 12 έργα».
Χ.Κ.