Παρασκευή 12.04.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αίσιο τέλος σε ένα τρικαλινό οικογενειακό δράμα

19.01.2023

Μετά από μια συντονισμένη εδώ και αρκετές μέρες προσπάθεια των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας, του Δήμου Τρικκαίων, αλλά κυρίως  του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, δόθηκε τέλος σε ένα οικογενειακό δράμα, του οποίου γινόμασταν όλοι μάρτυρες καθημερινά στην πόλη των Τρικάλων.

Ποιο συγκεκριμένα μετά από συνεννόηση όλων των εμπλεκομένων και αφού βρέθηκε χώρος στην δομή του Αμπελώνα στη Λάρισα, μιας και εκεί κρίθηκε πως έπρεπε να μεταφερθεί, με εντολή του εισαγγελέα στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, η οποία μετέβη στο σπίτι όπου ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες ο πατέρας με τον γιο του, μεταφέροντας τον γιο στην παραπάνω δομή.

Στο σπίτι που διέμεναν πατέρας και γιος εκτυλίχθηκαν δραματικές στιγμές αφού οι δυο τους εδώ και χρόνια ήταν μόνοι και ζούσαν κάτω από δύσκολες συνθήκες, κάτι που το βλέπαμε και όλοι οι Τρικαλινοί, μιας και συχνά τους συναντούσαμε στους δρόμους με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας.

Το ζήτημα όμως που θα πρέπει να δούνε τώρα οι υπηρεσίες ψυχικής υγείας, είναι του πατέρα, μιας και όλοι γνωρίζουμε, πως όλη του η ζωή ήταν (έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες), ο γιός του.

[fbcomments]