Σάββατο 25.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πλήρης εγκατάλειψη του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα!!!

19.05.2021

Μπορεί τα λίγα τετραγωνικά μέτρα του κέντρου της πόλης στην περιοχή του ποταμού Ληθαίου με τις βάρκες… και τις μαξιλάρες στις όχθες του να θυμίζουν Παρίσι… όμως λίγο πιο έξω η έξυπνη πόλη… σβήνει από τις οθόνες της εικονικής πραγματικότητας… και δείχνει το πραγματικό πρόσωπο της εγκατάλειψης.

Το μέρος που θα έπρεπε να αποτελεί στολίδι και τόπο προορισμού για τον κάθε Τρικαλινό και όχι μόνο, ο Προφήτης Ηλίας γνωρίζει την πλήρη εγκατάλειψη (δείτε φωτο) και αν μη τι άλλο προσβάλλει πρώτον απ’ όλους τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.

Μπορεί η αντιπολίτευση να είναι ανύπαρκτη και να ασχολείται μόνο… με ψηφίσματα, μη αναδεικνύοντας ζητήματα όπως τα σπασμένα παγκάκια… χαρακτηρίζοντάς τα  «ως αντιπολίτευση λακκούβας»… όμως η φροντίδα της καθημερινότητα των πολιτών που ψήφισαν με 56% από την πρώτη Κυριακή τη δημοτική αρχή, είναι υποχρέωση της.

Σίγουρα ως απάντηση του σχολίου θα δούμε ακόμη ένα δελτίο τύπου με τα μεγαλεπήβολα σχέδια για την ανάδειξη του άλσους… Μέχρι τότε όμως κάντε τα απλά… που δεν κοστίζουν…