Σάββατο 11.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δυναμικά στο καλοκαίρι τα πρατήρια ΑΛΙΑΓΑΣ

27.06.2017

Δυναμικά μπήκαν στο καλοκαίρι τα πρατήρια ΑΛΙΑΓΑΣ με μια σειρά από προσφορές για τους πελάτες τους. T-Shirt, πολυεργαλεία μέχρι και συλλογή κόμιξ για μικρούς… και μεγάλους να συνοδεύουν τις φετινές διακοπές, σε μοναδικές προσφορές.

Πιο συγκεκριμένα: «Στα πρατήρια Αλιάγας, το καλοκαίρι ξεκινάει με κόμιξ! Τώρα βάζοντας καύσιμα από τα πρατήρια ΕΚΟ-Αλιάγας, μπορείτε να αποκτήσετε ένα από τα 99 συλλεκτικά τεύχη ΚΟΜΙΞ στην μοναδική τιμή του 1 ευρώ! Πρόκειται για τις διασκεδαστικές ιστορίες των αγαπημένων μας ηρώων, που αποτελούν ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό ανάγνωσμα για τους μικρούς μας φίλους, φέρνουν ζεστές αναμνήσεις στους γονείς που μεγάλωσαν μ’ αυτές τις ιστορίες και έχουν γι’ αυτούς συλλεκτική αξία. Ελάτε σε ένα πρατήριο EKO-ΑΛΙΑΓΑΣ μέχρι και το τέλος Αυγούστου, αποκτήστε και τα 99 τεύχη της συλλογής»

Επίσης: «Τι θα φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι; Φυσικά το πιο cool καλοκαιρινό T-Shirt με τα πιο απίθανα σχέδια. Έρχεσαι στο πρατήριο Αλιάγας/Ελίν στην οδό Καρδίτσης 54, βάζεις 30€ Crystal Unleaded ή Crystal Diesel, και μόνο με 3€ γίνεται δικό σου. Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων»

Όμως και ια νέα προωθητική ενέργεια ξεκίνησε από την ΕΚΟ και τα Πρατήρια ΑΛΙΑΓΑΣ, με τίτλο «Πολυεργαλεία Richardson Sheffield – Σας λύνουν τα χέρια!». Το νέο αυτό Πρόγραμμα προσφέρει τη σειρά υψηλής ποιότητας πολυεργαλείων με πολύ μεγάλη έκπτωση…