Τετάρτη 27.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αθώωση Παρθένη για την υπόθεση των καθαριστριών

18.10.2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Σήμερα 18-10-2019 κερδήθηκε μια δικαστική διαμάχη (Με εκπροσώπους της επιθεώρησης εργασίας), που δεν έχει να κάνει μόνο με την αθώωση ενός προσώπου και συγκεκριμένα του πρώην Διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων κ. Παρθένη, αλλά έχει να κάνει με το γεγονός ότι δικαιώθηκε ο αγώνας για την υπεράσπιση των καλύτερων συνθηκών εργασίας ….την υπεράσπιση του αγώνα των καθαριστριών του νοσοκομείου … την υπεράσπιση των Ατομικών Συμβάσεων εργασίας …την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα υγείας και την διασφάλιση πόρων.

Η σημερινή δικαίωση σηματοδοτεί την συνέχιση του αγώνα για διεκδίκηση των εργασιακών δικαιωμάτων και συνέχιση της διαδικασίας ατομικών συμβάσεων και μόνιμων προσλήψεων προσωπικού καθαριότητας καθώς και άλλων υπηρεσιών (π.χ. Εστίαση, Φύλαξη κλπ),  χωρίς να επιτρέψουμε την επιστροφή των εργολάβων στα νοσοκομεία.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γκρεμιστεί ότι χτίστηκε με τόσο κόπο από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα των υπηρεσιών Καθαριότητας – Φύλαξης –Εστίασης στα νοσοκομεία της χώρας.

Το μήνυμα λοιπόν ένα … ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ… ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.