Κυριακή 03.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ευχές πολιτικών για τους υποψηφίους σε ΑΕΙ – ΤΕΙ

06.06.2017

Σιμορέλης

Εύχομαι κουράγιο, ψυχραιμία και καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν τον αγώνα των πανελληνίων. Τις ίδιες ευχές για κουράγιο και δύναμη στέλνω και στις οικογένειες των μαθητών που στήριξαν τα παιδιά με όλα τα μέσα που διέθεταν.

Είναι ευθύνη δική μας να υπερβούμε την κρίση και να θέσουμε τα θεμέλια ώστε αυτοί οι νέοι άνθρωποι να μείνουν στη χώρα, να βρουν εργασία και να ζήσουν σε ένα περιβάλλον με περισσότερη ισότητα και κοινωνική δικαιοσύνη.

Επιπλέον, προχωράμε και οφείλουμε να συνεχίσουμε την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση προς ένα σύστημα πιο δίκαιο, πιο παιδαγωγικό, που το σχολείο θα είναι ένας χώρος πραγματικής μάθησης που θα δίνει εφόδια στους μαθητές για τη ζωή τους και όχι ένα εξεταστικό κέντρο που θα ρίχνει νερό στο μύλο της παραπαιδείας.

Σκρέκας

Στους μαθητές και μαθήτριες του νομού μας που παίρνουν μέρος στο δύσκολο αγώνα των πανελλαδικών εξετάσεων  εύχομαι δύναμη και καλή επιτυχία.

Στους εκπαιδευτικούς, καλή δύναμη και συνέχεια στο σπουδαίο έργο τους και τέλος στους γονείς, στους οποίους αξίζουν συγχαρητήρια για τον αγώνα τους στο πλάι των παιδιών τους, υπομονή.

Εύχομαι ο αγώνας και η προσπάθεια πολλών ετών να δικαιωθεί με την πρόοδό τους.

Μαράβας

Ο Δήμαρχος Πύλης, κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, με αφορμή τις Πανελλήνιες εξετάσεις των μαθητών ΕΠΑΛ και Λυκείου, εύχεται τα καλύτερα λέγοντας:

«Με το ξεκίνημα των Πανελλήνιων Εξετάσεων, θα θέλαμε να ευχηθούμε στον καθένα μαθητή και μαθήτρια ξεχωριστά και σε όλους μαζί  καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

Η δοκιμασία αυτή αποτελεί την αρχή  μιας  πορείας για το μέλλον. Να  κυνηγάτε τα όνειρά σας και να στοχεύετε ψηλά.

Οι γονείς και οι δάσκαλοι όλα αυτά τα χρόνια σας έδωσαν τις βάσεις για να κατακτήσετε τη γνώση και να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι.

Να είστε ψύχραιμοι και να ξέρετε ότι όλο αυτό είναι μία πρώτη μάχη.

Να θυμάστε ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα,  οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη διαδρομή της ζωής σας θα είναι πολλές».

 

[fbcomments]