Τετάρτη 02.12.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εγκλημα η στάθμευση στους ποδηλατοδρόμους!

23.02.2017

Οι χαρακτηρισμοί και μάλιστα στα όρια της προσβολής θα ήταν το μόνο εύκολο για τους δύο συμπολίτες, εκ των οποίων μάλιστα η μία γυναίκα που σταμάτησε στον ποδηλατόδρομο για να μιλήσει στο κινητό(!!!!!), όμως έτσι δεν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα.

Οι οδηγοί που θα συνεχίσουν να κάνουν έστω και ολιγόλεπτη στάση στον ποδηλατόδρομο, ειδικά στο τμήμα της Καποδιστριού θα πρέπει να αντιληφθούν ότι εκείνη την ώρα γίνονται κυριολεκτικά εγκληματίες, αφού οι ποδηλάτες αναγκάζονται να βγούνε στον δρόμο κυκλοφορίας των αυτοκινήτων απότομα, με αποτέλεσμα η παράσυρσή τους από τα αυτοκίνητα να σχεδόν σίγουρη.

Η αυστηρή επιβολή προστίμων από την Δημοτική Αστυνομία (δεν υπάρχει η δικαιολογία των αλάρμ, ούτε κάποιων αυτοκινήτων του δήμου, άσχετα αν μεταφέρουν άτομα με ειδικές ανάγκες), αλλά και μια συνεχής ενημερωτική καμπάνια από τον δήμο που θα ευαισθητοποιήσει όλους τους οδηγούς.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει και ο δήμος πέραν των φαμφάρων περί ποδηλατοδρόμων, να δείξει πως πραγματικά τους θέλει και όχι να θέτει εμπόδια… όπως αυτός ο κάδος στην οδό Κονδύλη.

Κι εδώ η… αστειότητα ΚΑΙ τούτης της Δημοτικής Αρχής που δεν κατάφερε να λειτουργήσει την Κονδύλη ως ποδηλατόδρομο