Παρασκευή 28.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ολα έτοιμα για το 3ο «ΜΤΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» την Κυριακή

16.03.2017 /

Την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 11π.μ. ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας «ΜΤΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ». Ο αγώνας απευθύνεται κυρίως στις μικρές αγωνιστικές  κατηγορίες της ποδηλασίας και στόχος μας είναι η ανάπτυξη της ποδηλασίας στα Τρίκαλα.

Αυτός ο αγώνας είναι ο πρώτος από τους πέντε για το 2017 που έχει αναλάβει να διοργανώσει ο Π.Σ.Τρικάλων.  Οι μικρές ηλικιακά κατηγορίες  είναι το μέλλον της ποδηλασίας και αυτός είναι και ο λόγος που η ομάδα μας ασχολείται περισσότερο με αυτές τις κατηγορίες. Η ποδηλατική  ακαδημία μας θα συμμετέχει στον αγώνα με περίπου 30 άτομα, και βασικός στόχος όλων των παιδιών εκτός της διάκρισης, είναι να κερδίσουν αγωνιστικές και ποδηλατικές εμπειρίες.

Ο λόφος προφήτη Ηλία είναι ένας πραγματικός παράδεισος για άθληση μικρών αλλά και μεγάλων  παιδιών με ποδήλατο. Έτσι ένας ακόμη  στόχος της διοργάνωσης  είναι η προβολή του χώρου, ώστε στο μέλλον να χρησιμοποιείται  περισσότερο για άθληση. Την Κυριακή στον αγώνα αναμένεται πλήθος ομάδων, αθλητών και θεατών. Η ορεινή ποδηλασία (ΜΤΒ) είναι ένα εντυπωσιακό  άθλημα που κερδίζει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους φίλους.

Ευχαριστούμε τους υποστηρικτές χορηγούς του Π.Σ.Τρικάλων, αλλά και τους χορηγούς αθλοθέτες του αγώνα που μας βοηθάνε έμπρακτα να αναπτύξουμε στην πόλη μας αυτό το ¨μαγικό¨ άθλημα που ονομάζεται Ποδηλασία!!!

Το πρόγραμμα

Ο Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ την Κυριακή στις 19 Μαρτίου 2017 διοργανώνει στον λόφο προφήτη Ηλία (ζωολογικός κήπος Τρικάλων) διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας με την ονομασία ΜΤΒ Τρικάλων, για τις  6 παρακάτω κατηγορίες:  Γυναικών – Παίδων – Κορασίδων –  Παμπαίδων – Πανκορασίδων – Μίνι (μικρά – μεγάλα).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19 Μαρτίου 2017, ημέρα Κυριακή  και ώρα 11:00

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Λόφος προφήτη Ηλία (ζωολογικός κήπος), Τρίκαλα.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Δασικοί δρόμοι – μονοπάτι. Κυκλική διαδρομή.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ :

11:00’ Μίνι μικρά  (χρόνος 15’)

11:20’ Μίνι μεγάλα(χρόνος 20’)

11:45’ Παμπαίδες – Πανκορασίδες – Κορασίδες (χρόνος 35’)

12:30’ Παίδες – Γυναίκες (χρόνος 60’).

14:00’  Απονομές

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην δύναμη της  Ε.Ο.Π. και έχουν αγωνιστικό δελτίο για το 2017. Ο διοργανωτής Σύλλογος δεν φέρει  καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά ή κλοπή αθλητικού υλικού ή ατυχήματος. Ο διοργανωτής έχει την ευθύνη για  ιατρική κάλυψη (παρουσία ιατρού και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ σε προτεραιότητα) καθώς και για τεχνικά θέματα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για διευκόλυνση των διοργανωτών παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο email: podilasiatrikalon@yahoo.gr μέχρι την Παρασκευή 17 Μαρτίου ή 1 ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο της Γραμματείας. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα των διοργανωτών: 6986010785 και 6989154306.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ορεινή Ποδηλασία.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνοδίκης Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης  της.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Σε όλες τις κατηγορίες που θα συμπληρώσουν τον απαραίτητο αριθμό συμμετεχόντων βάση κανονισμού ΕΟΠ  θα απονεμηθούν, στον 1ο νικητή  κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο,  δίπλωμα και  στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.