Παρασκευή 21.06.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Την Τρίτη η θερινή ποδηλατοβόλτα 2023 στα Τρίκαλα

05.06.2023

Και φέτος παίρνουμε τα ποδήλατά μας, φοράμε τα κράνη μας, έχουμε το χαμόγελο και την καλή διάθεση και ξεκινούμε για τη θερινή ποδηλατάδα στα Τρίκαλα.
Ο Δήμος Τρικκαίων διοργανώνει και το 2023 την Ποδηλατάδα με αφορμή την Ημέρα Ποδηλάτου (3 Ιουνίου κάθε χρόνο) και την Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου).
Λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος η βόλτα στα Τρίκαλα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023. Αφετηρία θα είναι η πλατεία Εθνικής Αντίστασης και το σήμα έναρξης θα δοθεί στις 19:30.
Η διαδρομή των περίπου 8 χλμ. είναι:
Εκκίνηση Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, οδός Ιακωβάκη,  Ελευθ. Βενιζέλου δεξιά, στα φανάρια  αριστερά Αγίου Κωνσταντίνου, δεξιά Καβράκου, ΟΣΕ στον Κυκλικό κόμβο, δεξιά οδός Ευρυπίδου, στον Κυκλικό κόμβο Ελευθερίας Αριστερά προς την οδό Πύλης, απέναντι από το πάρκινγκ Μύλου Ματσόπουλου, αριστερά στην οδό Πύθωνος, στάση στην παραλία Ζάχαρη, από το στενάκι της Πύθωνος  στην οδό Βησσαρίωνος αριστερά, ξανά στον κυκλικό κόμβο, Μετεώρων Τέρμα, οδός Καλλισθένη, ποδηλατόδρομος οδού Καλαμπάκας δεξιά, οδός Ηπείρου, δεξιά στην οδό Λάκμωνος, οδός Καλαμάτα, οδός Κανούτα, τερματισμός Πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Ετικέτες: ,

[fbcomments]