Τετάρτη 27.05.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τρέχουν τώρα όλοι να… περισώσουν ότι μπορούν

12.09.2016

Με το ν. Τρικάλων να βγαίνει πληγωμένος από το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή, καθώς σημειώθηκαν ανυπολόγιστες καταστροφές σε σπίτια, υποδομές και καλλιέργειες, χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, μεταξύ των αρμοδίων σε μια προσπάθεια να συντονιστούν για την επόμενη ημέρα.

Η σύσκεψη έλαβε χώρα στο δημαρχείο Καλαμπάκας, παρουσία των τριών βουλευτών Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. κ. Σάκη Παπαδόπουλου, Παναγιώτας Δριτσέλη και Χρήστου Σιμορέλη, του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη και των τριών δημάρχων Τρικκαίων, Καλαμπάκας και Πύλης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, Χρήστου Σινάνη και Κώστα Μαράβα.

Αυτό που γνωστοποιήθηκε είναι ότι σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός να στείλει στην ΓΓ Πολιτικής Προστασίας το σχετικό έγγραφο που θα ζητά να κηρυχθούν οι περιοχές των Δήμων που επλήγησαν από τη θεομηνία σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Παράλληλα, θα ζητά από τους Δήμους να προχωρήσουν στην οριοθέτηση των περιοχών που καταγράφηκαν ζημιές, ώστε να κηρυχθούν σε πλημμυροπαθείς.

Περισσότερα και ρεπορταζ για όλες τις ζημιές, στην έντυπη έκδοση του “Ενεργού Πολίτη” που κυκλοφορεί σήμερα.