Τρίτη 27.10.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Οι αγελάδες πάνε πλατεία… στη Μεσοχώρα!!!

01.04.2019

Μπορεί για μια πόλη η παρακάτω είδηση να φαντάζει απίστευτη, για τα ορεινά χωριά όμως αποτελεί πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό. Βέβαια πιο σοβαρό ακόμη είναι πως αυτά τα ζώα κινδυνεύουν, γιατί σαφέστατα δεν έχουν την αίσθηση του κινδύνου…

Διαβάστε την ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Πύλης και πρώην αντιδημάρχου Πέτρο Τεντολούρη… και θα καταλάβετε:

«Θα ήθελα κι εγώ να σας πω ένα ψέμα λόγω της ημέρας αλλά δεν θα το κάνω. Θα προτιμήσω να πω αλήθειες (κάτι που δεν γίνεται στις μέρες μας λόγω των εκλογών που έρχονται).
Ένα μεγάλο πρόβλημα των ορεινών χωριών μας, είναι τα ζώα (κυρίως αγελάδες)που κυκλοφορούν ελεύθερα και ανεξέλεγκτα μέσα στα χωριά, κάνοντας βόλτες, σπάζοντας φράχτες, καταστρέφοντας αυλές κήπους κ.λ.π.( Εννοείται ότι δεν φταίνε σε τίποτα τα ζώα, αλλά αυτοί που υποτίθεται τα προσέχουν). Η φωτογραφία είναι σημερινή , τραβήχτηκε στην Μεσοχώρα και απ’ ότι φαίνεται το έρμο το ζωντανό, πήγε για καφέ στην πλατεία του χωριού, δεν μπορούσε να καθίσει άνετα, αγρίεψε και πήρε την καρέκλα μαζί του….
Κ. Πρόεδροι των χωριών μας, κάντε κάτι επιτέλους και αφήστε τις φωτογραφίες !!!. (Παρεμπιπτόντως αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει το καημένο το ζώο γιατί έχει παγιδευτεί,η καρέκλα σφήνωσε στο κεφάλι του και είναι αγριεμένο,δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει)».