Παρασκευή 17.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σταθερά ανοδική πορεία για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ

25.01.2020

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τόσο για τους πολιτικούς, όσο και για τα ΜΜΕ βρέθηκε για άλλη μια χρονιά η πίτα που έκοψε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος και σε αυτή παρευρέθηκαν σύσσωμη η «οικογένεια» του ΚΤΕΛ, Διοίκηση, Μέτοχοι και εργαζόμενοι ενώ ασφυκτικά γέμισε η αίθουσα και από τοπικούς και πολιτικούς φορείς.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Βασίλης Τζατζάκης στάθηκε στην ιδιαίτερη προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά οι οδηγοί και οι εργαζόμενοι για την εξυπηρέτηση χιλιάδων πολιτών οι οποίοι σταθερά το εμπιστεύονται για τις μετακινήσεις τους εντός και εκτός Τρικάλων. Μίλησε για τη συνεχή προσπάθεια της διοίκησης να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες και υποσχέθηκε πως έτσι θα προχωρήσει και τη νέα χρονιά.

Επίσης ευχήθηκε «καλή χρονιά με υγεία και καλά ταξίδια με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων», ενώ στο τέλος της εκδήλωσης εκδήλωσης τιμήθηκαν παιδιά εργαζομένων και μετόχων που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακές Σχολές